Panasonic обяви, че ще оборудва OLED телевизорите си за 2019

...
Panasonic обяви, че ще оборудва OLED телевизорите си за 2019
Коментари Харесай

OLED телевизорите на Panasonic ще бъдат оборудвани с “Калибриран режим” за Netflix

Panasonic разгласи, че ще оборудва OLED тв приемниците си за 2019 година с Netflix Calibrated Mode (Калибриран режим за Netflix). Този режим конфигурира тв приемника по същия метод, по който основателите на филмите калибрират своите монитори при постпродукцията, пренасяйки картина със студийно качество във вашия дом.

Така Panasonic уголемява опциите за обрисуване на най-точната и прецизна телевизионна картина, към този момент и от поточно излъчено наличие.

Panasonic и Netflix работят взаимно отдавна, предоставяйки развлечения с допустимо най-високо качество. Благодарение на това тясно партньорство, OLED тв приемниците на Panasonic към този момент ще могат да демонстрират телевизионните излъчвания и филми на Netflix в най-истинския им тип. Само с една елементарна конфигурация от менюто, клиентите на Netflix ще могат да се насладят на прецизни цветове, най-благоприятен динамичен контрастност и реалистични придвижвания – тъкмо както са били замислени от филмовите и телевизионни режисьори.
“Калибрираният режим ” за Netflix е използван при целия азбучник на Netflix, включващ филми, телевизионни сериали, документални филми и други Така да вземем за пример, за почитателите на „ Странни неща “ в този момент е по-лесно от всеки път да видят мрачните елементи на Обърнатия свят, тъкмо както са били замислени от основателите на сериала.
„ Качеството значи всичко за нас и ние с неспокойствие внедряваме Калибрирания режим за Netflix при OLED тв приемниците на Panasonic, с помощта на което нашите клиенти ще могат да се насладят на невероятните истории на Netflix, показани по допустимо най-автентичния метод “, сподели Роб Карузо, вицепрезидент на Device Partner Engagements в Netflix.

„ Стремежът на Panasonic е през 2019 година да достави „ повече от Холивуд допълнително домове “. За задачата оборудвахме нашите базови модели с Dolby Vision и Dolby Atmos. А в този момент продължаваме и със съдействие с Netflix, като по този метод осигуряваме студийно качество на картината за повече фенове “, сподели Ясуши Мураяма, началник на отдела за Аудио-визуални артикули на Panasonic в Европа.
  Модели, които поддържат “Калибрирания режим ” за Netflix:
серия GZ2000, серия GZ1500, серия GZ1000, серия GZ950
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР