Панама и Мексико се класираха за полуфиналите на турнира Голд

...
Панама и Мексико се класираха за полуфиналите на турнира Голд
Коментари Харесай

Панама и Мексико на полуфинали на Голд Къп

Панама и Мексико се класираха за полуфиналите на шампионата Голд Къп на КОНКАКАФ (Футболната конфедерация на страните от Северна и Централна Америка и Карибския регион). Първенството се организира в Съединени американски щати и Канада и ще продължи до 16 юли.

В първия четвъртфинал в Арлингтън, Тексас Панама победи Катар с 4:0. Хеттрик за панамците през второто полувреме осъществя Исмаел Диас. Той се разписа на три пъти – в 56-ата, 63-ата и 65-ата минута. Преди това Едгар Барсенас Ерера донесе преднина на Панама в 19-ата минута на дуела.

Футболистите на Панама преобладаваха в срещата, имаха 62 % владеене на топката и насочиха 6 удара в очертанията на вратата на Катар. Съперник на панамците на полуфиналите ще бъде Съединени американски щати или Канада

Мексико се наложи над Коста Рика с 2:0 също в четвъртфинален мач, игран в Арлингтън. Мексиканците ще имат за противник в разногласието за класиране на финала Гватемала или Ямайка.

Попаденията за Мексико означиха Орбелин Пинеда в 52-ата минута от дузпа и влезлият като запаса три минути по-рано Ерик Санчес в 87-ата.

Вторите два четвъртфинала ще се играят тази нощ.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР