Панаирът на играчките в Нюрнберг е сред най-големите по рода

...
Панаирът на играчките в Нюрнберг е сред най-големите по рода
Коментари Харесай

Панаир на чудесата представя най-новите тенденции сред играчките

Панаирът на играчките в Нюрнберг е измежду най-големите по рода си. Над 2000 производители от 70 страни вземат участие в тазгодишното издание, като всеки се бори да завоюва вниманието на потребителите.

Всяка играчка крие изненада, а старите настолни игри са станали цифрови. Компанията Rooom дава опция на децата да изградят лична виртуална действителност.

 
Ние сътворяваме място, в което можете да се потопите по изцяло нов метод. Можете да изградите сами собствен свят и да го извършите какъвто си пожелаете. Можете да видите и усетите неща, които ги няма в действителния свят. Вашият свят може да бъде на същинско или на вълшебно място. Потребителите могат да се почувстват на границата на два свята.  
Фил Илнер, чиновник на компанията Rooom

Множество игри включват и добавена действителност, посредством която основават разнообразни измислени и анимационни герои.

На панаира се връчват и специфични награди за най-оригинални играчки в 7 разнообразни категории.
11-годишната Тереза обръща внимание на една от игрите - съвременна версия на остарялата игра на стъклени топчета.

 
Много е занимателно! Другите игри с топчета са на земята, а това може да се сложи на стъкло или рафтче. Има лепки, които залепват за гладки повърхности. Можеш да променяш пътя на топчето както си изиска.
Тереза

Сред останалите шлагери са паяк, гонещ светлина от фенерче; куче-робот, което маха с опашка, щом го погалиш, и кола, движеща се с сила от слънцето.

Организаторите чакат към 65 000 души да посетят ревюто до 5 февруари.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР