Паметникът на Никола Спасов вече е монтиран пред стадион “Тича

...
Паметникът на Никола Спасов вече е монтиран пред стадион “Тича
Коментари Харесай

Монтираха паметник на Никола Спасов във Варна

Паметникът на Никола Спасов към този момент е инсталиран пред стадион “Тича ” във Варна. Монументът се намира в градинката пред входа за бранша под козирката (бул. “Осми крайморски полк ”).

Фенове на “моряците ” подеха акция за набиране на средства през 2021 година за изграждане на паметника. Те държаха Никола Спасов да бъде запомнен с адмиралския мундир и адмиралската шапка, които облече след извоювания край за Купата против Левски през 2015 година. Специалистът си отиде от този свят ненадейно на 23 ноември 2020 година на 61 години.

От Черно море и Българския футболен съюз подкрепиха финансово самодейността на последователите за увековечаване на най-успешния треньор на “моряците ”.

За следващ път почитателите на Черно море демонстрираха, че с изключение на непрекъснатата и неистова поддръжка от трибуните на своите любимци, провеждат начинания, с които декларират любовта си към “зелено-белия ” варненски клуб.

“Похвално е държанието на почитателите, чиито положителни начинания и в бъдеще ще бъдат подкрепяни от управлението на клуба. Обединението е силата на черноморци и единствено по този метод можем сполучливо да следваме задачите си и да се противопоставим на съперниците ни на футболния терен и отвън него ”, споделиха от управлението на Черно море.

Официалното разкриване на паметника ще е в деня на семейството на Хебър от 10-я кръг на Първа лига на 10 септември, събота от 12 часа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР