Паметникът на Червената армия, Паметникът на Съветската армия е и

...
Паметникът на Червената армия, Паметникът на Съветската армия е и
Коментари Харесай

Паметникът, варварството, Посолството

Паметникът на Червената войска, Паметникът на Съветската войска е и Паметник на Трети украински фронт. Всички тези армии на Русия и Съюз на съветските социалистически републики са освободили Европа от хитлерофашизма - чумата на XX век, която понастоящем рецидивира под формата на неонацизъм и неофашизъм.

Днес едно второ украинско държавно управление на подпалвача Зеленски в София (оригиналното в Киев към този момент унищожи паметниците на Ал. Пушкин, М. Горки, Н. Островски, на десетки други съветски поети и писатели, бойкотира музиката на Чайковски) по най-варварски метод протяга ръка на историята, на паметта на милионите жертви бойци, партизани и спокойно население. Сенките на героите ще ги преследват до гроб.

Нека е ясно - задокеанската ръка дълготрайно и скрито отрязваше избавителната ръка с автомата Шпагин. Като призраци се домогват до паметниците на „ Альоша “, на „ Александър II - Цар Освободител “, на „ Александър Невски “, на „ Руски монумент “, и така нататък Оглушително дипломатическо безмълвие, а в действителност пируват като вампири през нощта. Имат си премного еничари-просяци.

Известното посолство се разпорежда като генерал-губернатор на територията „ България “. Същото посолство акушира марионетно държавно управление на командно дишане. Истинско ГМО-правителство, държавно управление на сглобката без лична воля и народен дух, само че с евроатлантическо джендърско самочувствие. Истинско ГМО-парламентарно болшинство, което не може да одобри даже един почтен закон, а с мръсни ръце осквернява Конституцията. Направиха си монумент на американските летци, бомбандирали мирното българско население. Не получиха национално самопризнание, а единствено национално пренебрежение.

Посолството ежедневно потвърждава базовото безчовечие на американския ръководещ хайлайф по света и у нас. Съединени американски щати от дълго време напуснаха антихитлеристката коалиция, водят войни на всички места и против всяка суверенна страна, оправдават фашизма и нацизма. Гласуват в Съвета за сигурност и в Общото заседание на Организация на обединените нации против всички нации (включително против американския народ), против мира. Заедно с марионетките приветстват бандеровщината.

Нека се знае - светът на Посолството е отминаващ свят, един отмиращ безчовечен свят. Все по-непотребен, побъркан, неприветлив. Неизбежно идва времето на естествените суверенни страни, на естествените суверенни държавни управления, на естествените без интервенция посолства. Светът не толкоз надалеч ще премине в друга орбита: на уравновесени и равноправни интернационалните връзки, с водачи на мира и съзиданието. Варварството - интернационално и национално - ще получи своята заслужена присъда.

Руските монументи на двойните ни освободители са безсмъртни и нерушими. Те са в сърцата и душите на всеки естествен българин. Никой не може да бутне Дядо Иван! За нас той е като естествен цивилизационен закон. И още веднъж ще пристигна за кой ли път да ни избави от варварите, от новите фашисти.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР