Памела Иванова, която влиза в трети сезон на Ергенът заедно

...
Памела Иванова, която влиза в трети сезон на Ергенът заедно
Коментари Харесай

Как е изглеждала Памела Иванова от Ергенът 3 преди корекциите

Памела Иванова, която влиза в трети сезон на " Ергенът " дружно със сестра си Габриела, несъмнено е една от най-коментираните участнички в новия сезон на предаването.
 Валерия Дакова от Ергенът 3 и секси фотосите ѝ в обществените мрежи
Секси провокациите на Валерия от Ергенът 3

Секси фотоси и секси долни дрехи

Оказва се, че хубавицата не е скрила старите си фотоси в профила си в Instagram, което значи, че може да надникнем в предишното ѝ и да добием визия по какъв начин е изглеждала с естествена визия и без корекции. 

По всичко проличава, че Памела е коригирала външния си тип през годините, добавяйки си по-големи гърди и устни, които както може да се допусна, много са трансформирали метода, по който наподобява.

Много от почитателите на Памела показаха мнението си в мнения под фотосите, че я харесват повече по-естествена, като някои написаха, че с корекциите, които си е правила, е изгубила характерността си.
 Ергенът 3 - нападателни конфликти, откраднати целувки и много сълзи в епизодите от тази седмица
Ергенът 3 - романтиката отстъпва място на експанзията

Пътят към любовта е бодлив

Припомняме визитката на Памела, която сподели, че е сама отдавна, защото ѝ е все по-трудно да срещне човек, който да породи усеща у нея.

Памела признава, че харесва Алек, и чака той да подбуди в нея тези по този начин предстоящи трепети, " спасявайки " я от ориста на остаряла мома в компанията на котки и на... сестра ѝ Габриела. И Габриела, и Памела оповестиха при започване на предаването, че прекомерната им непосредственост от време на време пречи на връзките им. Дали обаче борбата за сърцето на Алек няма да скара двете сестри, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР