Памела Иванова е от София и е завършила дигитален маркетинг. Мечтата

...
Памела Иванова е от София и е завършила дигитален маркетинг.
Мечтата
Коментари Харесай

Вижте Памела Иванова от Ергенът 3 /снимки/

Памела Иванова е от София и е приключила цифров маркетинг.
Мечтата ѝ за в бъдеще да стартира собствен личен бизнес в тази сфера.
За нея e значимо да бъде независима, а самочувствието ѝ се гради не на това по какъв начин наподобява, а на това каква е като човек. Щом я видят, постоянно хората си вършат извода, че Памела е глезла и че е получавала всичко в живота си на тепсия, само че тя твърди, че това въобще не е по този начин.
Категорична е, че няма потребност от ничие утвърждение, ни минимум на това от завистливи дами, които живеят в собствен личен фиктивен свят. Най-близките ѝ хора са нейната майка и сестра, а за татко си споделя, че не участва в живота ѝ към този момент съвсем от 20 години.
Със сестра ѝ са неразделни и си споделят всичко – за нея тя е изчезналото късче, без което пъзелът на живота ѝ не може да бъде подреден. Двете си наподобяват по това, че са еднообразно борбени и целеустремени. Памела декларира, че за сестра си би жертвала всичко – в това число и личното си благополучие. Смята обаче, че прекомерната им непосредственост пречи на това да позволяват други хора до себе си. Памела е сама отдавна, защото ѝ е все по-трудно да срещне човек, който да породи усеща у нея.
Признава, че харесва Алек, и чака той да подбуди в нея тези по този начин предстоящи трепети, „ спасявайки “ я от ориста на остаряла мома в компанията на котки и на… сестра ѝ. Памела е подготвена да се влюби, тъй като към този момент има потребност от обич!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР