Памела Андерсън зарадва почитателите си с гола фотосесия за списание

...
Памела Андерсън зарадва почитателите си с гола фотосесия за списание
Коментари Харесай

Френският национал Адил Рами може да е горд с половинката си Памела Андерсън! Нито една чисто гола жена на 50 не изглежда така!

Памела Андерсън зарадва феновете си с гола фотосесия за списание King Kong . В горещите фрагменти взе участие и „ неприятното момче на балета “ Сергей Полунин .


На провокативните фотоси, дело на фотографа Дейвид Лашапел , 50-годишната звезда от „ Спасители на плажа “ театралничи изцяло гола с украинския танцьор, който също се изявява „ както майка го е родила “.

Голите фотоси не са по никакъв начин непознати на Памела Андерсън . Блондинката се е снимала за корицата на списание Playboy цели 14 пъти.

„ Аз съм безконечното момиче на Playboy “, признава звездата, като добавя, че работата за изданието е значима част от живота.

Най-новата футболна половинка Памела Андерсън е гадже на френския национал Адил Рами.

И въпреки всичко Памела не е просто едно голо момиче, тя е и ревностен бранител на животните.

Миналата година актрисата беше оповестена за персона на 2016-а от организацията PETA  (Хора за етично отношение към животните).

Памела Андерсън има и два оповестени романа – през 2004 и 2005 г.  И в двата става дума за живота на една звезда. Че защо ли друго?
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР