Памела Андерсън се развежда с четвъртия си съпруг Дан Хейхърст

...
Памела Андерсън се развежда с четвъртия си съпруг Дан Хейхърст
Коментари Харесай

Памела Андерсън се развежда само след година брак

Памела Андерсън се развежда с четвъртия си брачен партньор Дан Хейхърст единствено след година брак, заяви „ Ролинг Стоун “.

Звездата от сериала " Спасители на плажа " подаде молба за бракоразвод в Канада, родната ѝ страна, където Андерсън и сегашният ѝ брачен партньор живеят през последната година.

Според „ Пейдж Сикс “, базирайки се на източник, връзките сред двамата не са толкоз другарски.

Андерсън се омъжи за Хейхърст, който преди този момент беше неин телохранител, на Бъдни вечер през 2020 година в дома ѝ на остров Ванкувър. Но наподобява, че романтиката си е отишла поради пандемията.

" Дан се оказа несъответствуващ за Памела - той беше недодялан и не я поддържаше. Те се опознаха по-добре и по този метод Памела разбра, че Дан в действителност не е „ единственият ", декларира източникът.

" Първоначално тя сподели, че е хубаво да бъде с елементарен мъж, който може да смени електрическа крушка, само че в последна сметка, въпреки крушката да беше сменяна постоянно, той не можеше да задоволи другите ѝ потребности ".

Според „ Ролинг Стоун “ тя е напуснала общия им дом и сега живее в Малибу и прекарва време със синовете си.

 Памела Андерсън

Това е петият брак на филмовата звезда, трансформирала се в активистка, и то не най-краткият:

Андерсън се раздели с холивудския магнат Джон Питърс единствено 12 дни след загадка гала.

Преди това Памела имаше не един, а два обособени брака с покер играча Рик Саломон (за първи път се ожениха през 2007 година, а по-късно още веднъж през 2014 година, като и в двата брака продължиха към една година).

През 2006 година тя беше омъжена и за Кид Рок , за по-малко от година. Така че към днешна дата барабанистът на „ Мотли Крю “ Томи Лий и първи брачен партньор на Андерсън държи върха за това, че е останал неин брачен партньор за най-дълъг интервал от време: към три години.

РАЗГЛЕДАЙТЕ:

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР