Памела Андерсън се развежда с четвъртия си съпруг Дан Хейхърст

...
Памела Андерсън се развежда с четвъртия си съпруг Дан Хейхърст
Коментари Харесай

Памела Андерсън се развежда за пети път

Памела Андерсън се развежда с четвъртия си брачен партньор Дан Хейхърст единствено след година брак , заяви " Ролинг Стоун ".

Звездата от сериала " Спасители на плажа " подаде молба за бракоразвод в Канада, родната ѝ страна, където Андерсън и сегашният ѝ брачен партньор живеят през последната година.

Според " Пейдж Сикс ", базирайки се на източник, връзките сред двамата не са толкоз другарски.

, който преди този момент беше неин телохранител, на Бъдни вечер през 2020 година в дома ѝ във Ванкувър. Но наподобява, че романтиката си е отишла поради пандемията.

" Дан се оказа несъответствуващ за Памела - той беше недодялан и не я поддържаше. Те се опознаха по-добре и по този метод Памела разбра, че Дан в действителност не е " единственият " , съобщи източникът. " Първоначално тя сподели, че е хубаво да бъде с елементарен мъж, който може да смени електрическа крушка, само че в последна сметка, въпреки крушката да беше сменяна постоянно, той не можеше да задоволи другите ѝ потребности. "

Според " Ролинг Стоун " тя е напуснала общия им дом и сега живее в Малибу и прекарва време със синовете си.

Това е петият брак на филмовата звезда, трансформирала се в активистка, и то не най-краткият: Андерсън се раздели с холивудския магнат Джон Питърс единствено 12 дни след загадка гала. Преди това Памела имаше не един, а два обособени брака с покер играча Рик Саломон (за първи път се ожениха през 2007 година, а по-късно още веднъж през 2014 година, като и в двата брака продължиха към една година). През 2006 година тя беше омъжена и за Кид Рок, за по-малко от година. Така че към днешна дата барабанистът на Mötley Crüe Томи Лий и първи брачен партньор на Андерсън държи върха за това, че е останал неин брачен партньор за най-дълъг интервал от време: към три години.

Източник: БГНЕС
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР