Памела Андерсън и филмовият магнат Джон Питърс се венчаха на

...
Памела Андерсън и филмовият магнат Джон Питърс се венчаха на
Коментари Харесай

Памела Андерсън се омъжи

Памела Андерсън и филмовият магнат Джон Питърс се венчаха на загадка гала в Малибу на 20 януари. Двойката има забавна история - двамата са били гаджета преди 30 години , а Питърс твърди, че в никакъв случай не е бил влюбен в друга жена, с изключение на в " спасителката на плажа ".

View this post on Instagram
A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on Jan 22, 2020 at 2:17am PST

" Красивите девойки са на всички места. Можех да си избера всяка, само че за 35 години не съм желал друга, с изключение на Памела . Тя ме влудява в положителния смисъл и ме въодушевява. Аз я пазя и се отнасям с нея, както тя заслужава да се отнасят с нея, " споделя 74-годишният Питърс пред The Hollywood Reporter.

Питърс и Андерсън се срещат в средата на 80-те в имението на Хю Хефнър. " Влязох и видях това ангелче да седи на бара. Тя беше на 19 и знаех, че ще стане огромна звезда , " споделя магнатът. Тогава двамата живеят дружно, само че той безрезултатно се пробва да я откаже да се снима за Playboy.

View this post on Instagram
A post shared by Paris Match Celebrity (@parismatch_celebrity) on Jan 21, 2020 at 12:26pm PST

Това е времето, когато той й предлага брак, а тя му отхвърля. На това Питърс дава отговор: " След 30 години разликата в годините ни няма да има значение ". И очевидно се оказва прав, тъй като през 2020 година Памела към този момент е с фамилия Питърс.

Двамата имат по пет брака зад тила си . Сред съпрузите на Памела са Томи Лий от Motley Crue, от който има двама сина, както и Кид Рок. Питърс пък има 12-годишна връзка с Барбара Стейзънд, която взе участие в първата версия на " Роди се звезда. " Питърс е продуцент както на кино лентата от 1976 година, по този начин и на този от 2018 година с Брадли Купър и Лейди Гага.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР