Пам Велидис, която е една от най-обсъжданите участнички във втори

...
Пам Велидис, която е една от най-обсъжданите участнички във втори
Коментари Харесай

Пам сподели чувствата си след участието в Ергенът

Пам Велидис, която е една от най-обсъжданите участнички във втори сезон на " Ергенът ", напусна шоуто по лично предпочитание нощес. Решението ѝ беше тотална изненада за феновете, а и за останалите девойки в имението, защото тя изглеждаше пленена от чара на Евгени и се бореше за вниманието му. 

Когато водещият Наум Шопов разгласи, че Пам е напуснала предаването по своя воля, той бе сбит и никой не научи каква е повода за моменталното ѝ прибиране в България. В формалната страница на шоуто в обществените мрежи беше обявено, че Велидис има уважителна, персонална причина да постави завършек на присъединяване си в " Ергенът ", която обаче няма да бъде оповестена преди изявлението ѝ в " Шоуто на Николаос Цитиридис " в петък.

Междувременно червенокосата есеистка показа в профила си в Инстаграм голямата си признателност към всички, които са я подкрепяли за присъединяване ѝ в шоуто. Ето какво показа тя за неочкаваното си овакантяване:

" Миналата седмица без да знам това беше моята последна гала на която бях алена като розата, която получих.

Благодаря за всички хубави моменти, прегръдките, които ме крепяха цяла, благодаря на девойките, които бяха до мен и другарствата, които останаха и до през днешния ден. Толкова голяма признателност изпълва сърцето ми към всички, които трептящи с мен сте споделяли моите инциденти и триумфи до момента в който страстите извират от мен. Не мога да опиша цялото прекарване и неговата стойност за опознаването на моята същина, опита, който натрупах и по-добрата версия на Човек, която реализирах за себе си. Бях достоверна до край.

А всеки край е начало... Вярвам го! Бъдете щастливи, обичайте и бъдете там където би трябвало да сте! Обичам ви! 

...

Кадрите са единствено дребна част от финалните ми моменти, които са ми извънредно скъпи. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР