Пам Велидис, едно от най-интересните и открояващи се момичета в

...
Пам Велидис, едно от най-интересните и открояващи се момичета в
Коментари Харесай

Пам Велидис, едно от най-интересните и открояващи се момичета в шоуто Ергенът напусна по собствено желание

Пам Велидис, едно от най-интересните и открояващи се девойки в шоуто " Ергенът " напусна по лично предпочитание формата, написа " България през днешния ден ".

Пухкавата хубавица с яркочервена коса направи това по лично предпочитание, заради персонални аргументи. В предаването водещият Наум Шопов единствено оповестява за решението на една от най-интелигентните участнички, само че не даде повече пояснения.

Истината, че доста непосредствен човек до Пам е умрял. Той е бил част от фамилията й, настояват близки до нея, а във форумите, свързани с предаването, даже написа детайлности за кончината на този човек. Историята е трагична, а Пам може би ще разкрие част от нея в петък в " Шоуто на Цитиридис ".

Симпатичната Велидис не пасна на актуалната идея за хубост в риалити предаванията, само че бе най-харесвана от дамите, които гледат шоуто. " Пам е друга с мозъка си. Тя потвърждава, че точно той е най-силното оръжие на една жена. Той може да я отбрани против грозни нападки доста по-добре от обидните прилагателни или скубането на коси ", настояват дами, почитателки на формата във форумите. И са прави. Голяма част от участничките в предаването недоумяваха от самото начало какво прави Пам там, за какво продължава да получава рози и за какво има наглостта да отстоява себе си, вместо да се скрие в ъгъла и да мълчи, защото има непотребни килограми. Тя обаче не е там, с цел да бъде жертва, а с цел да грее със лична светлина, съгласно всички, които я познават. Пухкавата Пам се оказа една от най-мразените от мадамите вътре и най-вероятно неналичието й ще накара някои от тях да се успокоят, защото няма да им е конкуренция.

В момента Пам, като се изключи че е много дейна в обществените мрежи, употребява и всяка опция да блесне с трудове. Тя към този момент фрапантно е отслабнала, като споделя във видеа за достиженията си. Свалила е повече от 15 кг. с усилени тренировки и диети. Именно по тази причина бе нападната и първоначално в шоуто от участничките. " Ти си жертва, държиш се като такава, също така доста ядеш ", упрекваха я вътре, на което Пам отвърна: " Дай Боже, в никакъв случай да нямате хормонални проблеми и да се наложи да ядете по избран метод ".

Е, Пам към този момент не е конкуренция на девойките вътре, да забележим с какво те ще блеснат в шоуто, което завършва на 19 май.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР