Пам Веледис определено се открои в новия сезон на Ергенът.

...
Пам Веледис определено се открои в новия сезон на Ергенът.
Коментари Харесай

"Съвременните мъже не могат да вземат решения": Пам Веледис за проблемите на силния пол

Пам Веледис несъмнено се открои в новия сезон на " Ергенът ". Червенокосата авторка не пести мнението си, умее да се пази и отстоява, когато е нападана и подигравана от " триглавата ламя ", както консуматори в нета кръстика Габи, Елисавета и Теодора. Е, последната изхвърча от шоуто, само че компанията на Бриела Бланко се усили.

Виж още: Рачков си призна сензационно, че се е разделил с 24-годишната плеймейтка Анита

За момента Пам натрупа единствено положителни мнения в обществените мрежи, както и нови почитатели. Тя приказва намерено за килограмите си, за отношението ѝ към секса и мъжете. Именно половите умения на Пам станаха мотив за подигравките на Габриела, само че есеистката се отбрани уместно.

Наскоро Веледис разкри в Instagram, че не страда от мъжко внимание, а от време на време е даже изтощително, тъй като е цялостно с психопати. В свое есе за сп. " Жената през днешния ден ", Пам е писала, че днешните мъже имат съществени проблеми с егото и самооценката. 

" Заради разнообразни контузии при израстването мъжете градят своето самочувствие и самокритика върху едно криворазбрано его, което им пречи да се отдават напълно – в работен аспект, тъй като не желаят да се усещат като плебеи, както и в персонален аспект, тъй като не желаят да се усещат под чехъл или още по-лошо – под токчето на мощна жена до себе си ", написа в есето си Пам.

Виж още: Кардио и здравословна храна: Мира от " Игри на волята " се стопи за лятото

Пам счита, че казусът на днешния човек, респективно на днешния мъж, е неговото его. " Това не е нещо ново или нечувано, даже бих споделила, че е факсимиле, което обаче подло се прокрадва в живота, който градим, и в никакъв случай не си потегля ", написа още риалити звездата в публиказията си за списанието. 

Веледис е на мнение, че един същински мъж би трябвало да се научи да признава какво в действителност желае, а не какво би трябвало да желае. " Трябва да усеща силата си през слабостта и тежките моменти, които се появяват в живота на всекиго. Вземането на решение е комплициран развой, несъмнено, само че постоянно неналичието на решение стартира да се трансформира в личностна характерност, типична за слабохарактерните ", размишлява още Пам, която стимулира мъжете да мислят и работят върху контузиите сиси, с цел да не ги трансформират в " отровен проблем " и за другите към тях.

Виж още: Арти и Криси Дончева са топ любимци в " Един за различен ", само че злобарите не ги оставиха и тях 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР