Пам Веледис е една от участничките в Ергенът, която провокира

...
Пам Веледис е една от участничките в Ергенът, която провокира
Коментари Харесай

"Обожавам самочувствието и високомерието си": Пам Веледис няма да прости никога на Габи и Ели

Пам Веледис е една от участничките в " Ергенът ", която предизвика полюсни реакции. Едни я харесват и поддържат, а други считат, че есеистката обича да бъде жертва. 

Самата Пам обаче съобщи, че е жена със мощно изразено самочувствие, само че не крие и за другата си страна - високомерна е. " Обожавам самочувствието и високомерното ми лъчение, което е защитна реакция против всеки, който постоянно би нападнал някой различен, който възприема за по-низш и в никакъв случай не би му подал ръка. Не бих споделила това, в случай че дне наред не ми изпращахте сторитата на тези хора. Благодаря ", написа Пам на стори към колажа тук:

Виж още: Страст и феромони: Лидия и Наско Колев с първа обществена целувка 

 Instagram

Пам показа мнението си, тъй като Габи и Елисавета имитираха нейното държание по време на един от коктейлите в " Ергенът ". Авторката показа, че думите може и да я нараняват, само че в никакъв случай няма да покаже това обществено, не би се накърнила пред хората по този метод. Изглежда, че Пам няма желание да елементарни на Габи Бланко и Елисавета за тяхното държание. А и за какво да го прави, в действителност!?

Най-малкият проблем на Пам обаче са двете приятелки, които непрекъснато намират по какъв начин да се заяждат с нея. Важно е червенокосата мацка да успее да стигне до сантиментална среща с Евгени, който за момента демонстрира най-вече, че харесва Валерия и Айлин.

Виж още: " Като клошар си, избръсни се ": Хейтър атакува Евгени Генчев за секси видео, той му отговори 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР