Палома Митева стартира кариерата си в трудни за света времена,

...
Палома Митева стартира кариерата си в трудни за света времена,
Коментари Харесай

Палома Митева с разкритие за гаджето, което живее в Дубай и за сбъднатите мечти

Палома Митева започва кариерата си в сложни за света времена, само че има вяра, че ще успее да се наложи. Протежето на Анелия призна, че от малко момиче е гневна поп-фолк фенка и постоянно е чакала най-новите песни на певиците, както и изявите им на огромните турнета.

" В момента изживявам фантазията си и съм щастлива, че имам опция да сътворявам музика ", сподели певицата в ТВ изявление. С Анелия пък са супер близки, а точно тя подаде ръка на Палома, с цел да пробие на фолк сцената. Палома не е била подготвена да стане певица незабавно, тъй като се е занимавала с много други неща, само че в един миг решила, че е време да работи. Именно тогава потърсила Анелия, която незабавно откликнала на молбата на Палома.

Виж още: Туджаров от " Игри на волята " - рисково непосредствен с участничка от предходен сезон! Какво се случва 

" Искам да имаме огромен концерт или турне, тъй като това е част от детската ми фантазия. Емоцията е голяма. Черпих една седмица, откакто подписах с продуцентите ми ", сподели още в изявление си врачанката.

В кариерата всичко е топ, само че и в персоналните връзки певицата не се оплаква. Палома показа, че е съществено обвързана, само че гаджето ѝ живее в Дубай и поради това тя качва много постоянно фотоси от това място. Певицата обаче е привикнала да пътешества, тъй като родителите ѝ са живели в Испания, а самата тя е била две години в Милано, където е работила като модел. Признава обаче, че се усеща най-добре в България и не счита да напуща родината си.

Виж още: Това Лидия ли е? Певицата шокира почитателите и сътрудниците си единствено с една съдбовна фотография

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР