Пълноценно и достъпно ли е дигиталното образование? Припомняме ви, че

...
Пълноценно и достъпно ли е дигиталното образование? Припомняме ви, че
Коментари Харесай

Учител по математика разкри подробности за дистанционното обучение

Пълноценно и налично ли е цифровото обучение?

Припомняме ви, че от 16 март стартира отдалечено образование в учебните заведения. Това се наложи поради затварянето на образователните заведения до 29 март, като мярка против разпространяването на ковид.

"Четвъртият ден върви все по-добре, и то поради напъните на учениците. Те са си у дома, сега употребяват компютрите на родителите си, употребяват интернета на родителите си, само че има възпитаници, които нямат цифрови устройства ", сподели учителят по математика Иван Миронов в ефира на Bulgatia ON AIR.

Вълчев разясни какво е отношението към отдалеченото образование

Той уточни, че има доста пропуски, само че с помощта на ентусиазма и желанието на учениците, те се оправят.

"Моят зов е да употребяваме най-лесните запаси, да се радваме на тези, които работят. Аз се карам, непоколебим преподавател съм. В момента с сътрудници си разясняваме, че в средата на нашата фантазия - учениците учат това, което желаят, с този, който желаят ", сподели още той.

По думите му цифровото образование не е мъчно, защото и в учебно заведение от време на време се постанова да работят по същия метод.



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР