Пълното слънчево затъмнение ще настъпи днес, 4 декември 2021 г.,

...
Пълното слънчево затъмнение ще настъпи днес, 4 декември 2021 г.,
Коментари Харесай

Слънчевото затъмнение днес. Прогноза за всички зодии

Пълното слънчево затъмнение ще настъпи през днешния ден, 4 декември 2021 година, в 7:29 часа и ще приключи в 11:37 часа в оптимистичния, ориентиран към бъдещето, динамичен знак Стрелец. Това е последното затъмнение от цикъла Близнаци-Стрелец, което следим за последната година и половина (от юни 2020 г.).

Темите, свързани със знака Стрелец, са закони, обучение, тематики за далечни пътувания и всичко, обвързвано с чужбина. Но най-важното е, че Стрелецът е нашата обвързаност към избрани вярвания, светоглед, вяра, морал, хрумвания, всичко, което допуска това, в което сме сигурни, знаем по какъв начин „ би трябвало да бъде “.

Близнаците ни учат на неприкритост към всичко ново, на отменяне на инерцията, архаизма, посредством демонстрация на любознание, приемане на личното ни „ не знам “.

Финалното затъмнение се случва по отношение на Южния (Низходящия) лунен възел и е последният мощен акомпанимент на този развой за нашата персонална и световна еволюция. То ни дава късмет да променим усещането си за света и да се откажем от илюзиите, свързани с хрумвания и вярвания, които дълго време не са служили нито за развиване, нито за прогрес.

Това слънчево затъмнение е като последната стъпка по този път, по който вървим през последната година и половина, отварянето на последната врата и може да донесе премия за всичките ни старания. Независимо по какъв начин протича този цикъл от затъмнения за всеки от нас, ние растем и се променяме - и в този момент се приближаваме до края на следващото „ странствуване “. Ще има нова изясненост и с тази нова изясненост ще се почувстваме по този начин, като че ли отваряме нова глава в живота.

С това затъмнение ще имаме опция да изясним объркващи въпроси, да вземем верните решения и по този метод да организираме по-добре живота си. В професионалната област затъмнението може да даде подтик за пробив. В прочувствената сфера силите на затъмнението ще оказват помощ за разрешаването на спорни въпроси. За необвързаните хора новите познанства могат бързо да преминат на ново равнище на връзки, само че единствено в случай че думите подхождат на делата и се основават на откровеност и почтеност.

На психическо равнище може да се чака усъвършенстване на настроението, в това число заради много обнадеждаващи и оптимистични събития. Въпреки че това затъмнение се случва в края на годината, то в действителност е маркер за смяна за няколко месеца - до към края на април идната година, а за някои – и за доста по-дълъг интервал от време.

Как ще се отрази Слънчевото затъмнение в знака Стрелец на представителите на всяка зодия?
Овен


Скъпи Овни, това затъмнение би трябвало да разсъни още веднъж вашите упоритости и да покаже, че е време да разширите границите на вероятното, които сте си сложили. Бъдете гъвкави и не се ограничавайте, забравете за нуждата да контролирате всичко и не забравяйте да опитате нещо ново! Всеки от вас ще избере своя път и метод да го направи. Например някои от вас ще решат да заминат в чужбина, с цел да трансформират виталната среда и връзката, други ще изберат пътя към придобиване на нови познания, възстановяване на уменията и опита.

Някои ще могат да привлекат поддръжката на авторитетни персони, което ще се трансформира в мост към бъдещия им триумф. И някои от Овните ще стартират да печелят по противоречиви, правни въпроси и по този метод ще могат да укрепят своето богатство. Затъмнението ви предизвиква да измененията избрани вярвания или най-малко да преразгледате някои от тях, които са ви впримчили прекомерно крепко.
Телец


Скъпи Телци, със слънчевото затъмнение в Стрелец ще бъдат обрисувани главните трендове и задания за идната година. След затъмнението очаквайте дълбока вътрешна промяна. Ще можете да разрешите прочувствени проблеми, които ви тревожат отдавна, и да намерите успокоение. Отрицателните сили, които са блокирали мозъка ви, ще изчезнат и ще почувствате огромно облекчение. Това затъмнение най-вероятно ще ви сложи на ръба на житейски кръстопът и изборът, който ще извършите, значително ще зависи от чисто материалните цели и по какъв начин можете да получите финансова поддръжка или, назад, да придобиете самостоятелност.

Добрата вест е, че вариантите за излизане от тази обстановка последователно ще се отворят пред вас, като в това време доста неща, които чувствате като задължение, ще бъдат свалени от плещите ви. На първо място това се отнася до финанси – заеми и задължения, това може да е късмет, който ви се дава, с цел да излезете от сложни условия и зависимости. Може би ще съумеете да пандизите заем, да си върнете дълг или да получите завещание, с помощта на което ръцете ви ще бъдат развързани, ще се появят нови благоприятни условия и така нататък Ако сте без задължения, тогава може би е време за печеливша инвестиция, която ще работи за вас дълго време.
Близнаци


Скъпи Близнаци, главните тематики на идващия стадий от живота ви ще бъдат връзките сред вас и хората, които са значими за вас. Слънчевото затъмнение в Стрелец ще даде старт за ново начало в областта на вашите партньорства (лични или бизнес) или възобновяване на остарели връзки – за прекосяването им на ново равнище на развиване. Затъмнението евентуално ще усъвършенства доста вашата обществена ангажираност. Ще се стремите да заемете лидерски позиции в екип, да създавате и укрепвате връзки или до вас ще се появи човек, който ще ви подтиква да се развивате. Или в живота ви ще дойдат нови хора, които да възобновят значими за вас връзки.

Някои от вас ще имат опцията да заздравят и хармонизират връзките в брака въз основа на общи проекти и цели, други ще стартират значимо бизнес съдействие, трети ще сключат преференциален контракт, в това число и трудов. Може би ще започнете да развивате връзка, която ще докара до брак в бъдеще, или ще решите да отворите взаимен бизнес с сътрудник. Не са изключени промени, свързани с колегата ви в живота, които ще обиден и вас самите, тъй че би трябвало да сте готови - най-вероятно ще има потребност от поддръжка, внимание или помощ от ваша страна. Други Близнаци, в противен случай, ще бъдат принудени да пресечен или просто да прекратят връзки, които към този момент са се изчерпали, и ще основат нови, по-обещаващи, печеливши, комфортни и така нататък Стара обич обаче може да се върне при някои Близнаци, в случай че връзката има основа за развиване.
Рак


Скъпи Раци, това слънчево затъмнение ви носи нов стадий на развиване в областта на професионалните ползи и ежедневните задания. Енергиите на затъмнението ви дават късмет сполучливо да се справите с нараснала конкуренция, нови условия, тежки натоварвания и така нататък Най-вероятно това ще бъде инициирано от повишение на личните ви упоритости, което ще ви помогне да постигнете по-престижни позиции, или ще бъде резултат от вашата нараснала мотивация и разпоредителност. В рамките на идващите шест месеца можете да очаквате триумфи, които по-късно ще „ работят ” за вас дълго време, съвсем по инерция.

Ако упоритостите ви не са толкоз огромни, то в всекидневието си ще срещнете „ нужните “ хора, които ще ви поддържат, оказват помощ или подтикват, с цел да се развивате в избрана посока и да бъдете по-активни. Но до момента в който можете да разчитате на други хора, не забравяйте, че триумфът ви е във вашите ръце! Добрата самоорганизация, упоритата работа и дисциплината би трябвало да са вашето кредо. Ако се чувствате несигурни в кариерата си, не отстъпвайте и ще съумеете.
Лъв


Скъпи Лъвове, слънчевото затъмнение, при което ще бъде даден нов вектор на развиване, дава начало на промени, един тип ново начало в региона, която се отнася до връзките ви с хора, скъпи на сърцето ви - с вашите близки или с децата. Вариантите може да са разнообразни, да вземем за пример, в случай че към този момент имате връзка, тогава ще има възобновяване, преход към ново равнище - може да има доста аргументи за това, вътрешни или външни... Включително бременност или раждане на дете. Ако към този момент имате деца, тогава затъмнението ще отбелязя някакво начало в живота им, което ще бъде мотив за горделивост за вас поради неговите триумфи, победи, достижения и така нататък
Слънчевото затъмнение на 4 декември: Какво да създадем, с цел да избегнем рецесии
Новолунието през декември ще настъпи в събота, 4 декември, и ще бъде съпровождано от цялостно слънчево затъмнение. Луната ще се намира в з...

Личният ви живот ще се актуализира и в случай че сте един от необвързаните хора, то през идващите месеци ще имате нови благоприятни условия за основаване на непрекъсната, мощна връзка. А в случай че връзката с колегата ви към този момент не ви удовлетворява, тогава можете да решите да се разделите или това ще се случи заради условия отвън вашия надзор. Вселената ще ви помогне да освободите място за друга, по-обещаваща и по-добра връзка. Във всеки случай в близко бъдеще сърдечните връзки ще се трансфорат в една от най-важните и водещи тематики за вас през идната година. Ако тези тематики не са подобаващи за вас, това затъмнение ще даде нови благоприятни условия във връзка с вашата креативност, бизнеса, който обичате. Съсредоточете се върху въвеждането на нови планове. Уверете се, че вършиме това, което в действителност харесвате, и може би скоро ще имате нова „ рожба “, която ще бъде източник на вашата обич и горделивост дълги години, а може би и до края на живота ви.
Дева


Мили Деви, слънчевото затъмнение в Стрелец ще засегне най-близката до вас среда – дом, семейство, фамилни връзки, жилище. В най-често срещания сюжет ще се занимавате с имуществени и фамилни въпроси. Може би мислите да промените дома си, да го ремонтирате или да се преместите в различен град? Или може би скоро ще имате нов член на фамилията и е време да се „ разширите “? Може би се чувствате неловко у дома, тъй като фамилната ви обстановка се е трансформирала или е време да напуснете " гнездото " на родителите си - ще решите да започнете да търсите " нов покрив ", където ще се чувствате по-добре, по-свободни и по-щастливи. Много е евентуално някоя от Девите да купи или наеме нов апартамент или къща през идващите шест месеца.

В различен случай ви чака ремонт, ремонт на вашия дом. Между другото, някои Деви може да решат унаследен въпрос, което също ще способства за промени във вашето семейство, с недвижими парцели и така нататък Влиянието на това затъмнение върху знака Дева е позитивно, тъй че можете да разчитате на дребни позитивни промени в тези области. Енергията на това затъмнение също ще повлияе позитивно на фамилната ви обстановка, което ще рефлектира позитивно и върху вътрешното ви положение. Това ще увеличи възприятието ви за сигурност.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР