Пълното слънчево затъмнение на 4 декември ще бъде в силата

...
Пълното слънчево затъмнение на 4 декември ще бъде в силата
Коментари Харесай

Азарей: Не вдигайте поглед към слънчевото затъмнение



Пълното слънчево затъмнение на 4 декември ще бъде в силата си в 09:35 часа в зодиакалния знак Стрелец. Ще го следим малко след изгрева на Слънцето. За предпочитане е да не наблюдавате този астро феномен, защото той не въздейства положително върху душeвността на наблюдаващия.

Застрашен ще бъде едрият рогат добитък от разнообразни заболявания, което ще наложи разнообразни ограничавания от страна на Евросъюза. Не по-малко ще са застрашени и партньорските ни взаимоотношения на политическо равнище.

Ще продължи да се лимитира пътуването в други страни през идните месеци. Затъмнението ще се проектира и върху образованието. Някои решения в тази област ще бъдат и са като че ли са писани от хора, чието мислене и схващане са затъмнени. Може да се чака набожен фанатизъм в най-различни форми.

Времето е уместно да се обърнем във вътрешността към себе си и да осмислим нашите стремежи, само че на една по-висока октава. Нека те бъдат свързани по-духовни, задълбочени, излизащи от дълбините на нашата душа. Нека превърнем външното затъмнение във вътрешно просветление.

Настъпва моментът да осъществяваме едно по-одухотворено настояще, цялостно с непорочност и истина. Духът ще лети на крилете на нашите фантазии – ние ще пътуваме! Ще ни вълнува придобиването и шерването на духовни, възпитателни и културни полезности в фамилията и семейството.

Възможни са по-интензивни контакти с чужденци, само че единствено по интерактивен път. Новолунието, което ще настъпи в 09:44 ч ще бъде удобно за зодиите Овен и Лъв. То ще докара до напрежение представителите на Близнаци, Дева и Риби.

Както помните от предните публикации, по време на новолуние и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите стремежи. Имайте поради, че когато има затъмнение, желанията е редно да са ориентирани във вътрешността и да се осъществят в хрумвания, мисли и осъзнаване! Проверете по-късно, кои от тях са се сбъднали?

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

· Вашето духовно израстване

· Образование

· Преквалификация

· Чужди езици

· Далечни пътувания

· Юридически проблеми

Желая Ви здраве и триумф!

Азарей – Консултант астролог,, facebook: Ruslan Borisov
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР