Пълното лунно затъмнение на 8 ноември има силата да сбъдва

...
Пълното лунно затъмнение на 8 ноември има силата да сбъдва
Коментари Харесай

Лунното затъмнение сбъдва желания

Пълното лунно затъмнение на 8 ноември има силата да сбъдва стремежи. Метафизици разкриха, че подредбата на Слънцето, Земята и Луната на една линия ще отдели невидима квантова мощ, която може да материализира човешките фантазии. Според нашумял в последно време обред желанията се пишат на листче, а 2-3 дни преди настъпване на затъмнението и в деня му (идния вторник) се изричат на глас.
Енергия
Така човек може да се освободи от нездравословен табиет като тютюнопушене или опиати, както и да си откри половинка в живота. „ Енергията, отделена по време на затъмнението, ще форсира този развой “, изяснява астрометафизикът Зорница Гетова. Космическото събитие няма да бъде очевидно от територията на България, само че се знае, че пикът му ще се случи тъкмо в 13 часа на обяд. Вечерта Месечината ще се вижда като кървава.

Според астрологията последното за годината затъмнение ще ориса представителите на 12-те астрологични знака със съдбоносни събития. Те ще се случват в границите на околните 2-3 месеца до половин година.
Сватба
Представителите на зодия Телец би трябвало да внимават, защото тъкмо в техния знак настава галактическата женитба сред Слънцето и Луната. Всъщност всичко ще зависи от самостоятелния хороскоп на индивида, само че в общоприет проект ветровете на Съдбата ще опъват платната на Близнаци, Раци, Скорпиони и Водолеи, давайки им здраве и положителни благоприятни условия на всички фронтове, написа " Телеграф ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР