Пълномащабната война в Украйна продължава повече от две години, украинските

...
Пълномащабната война в Украйна продължава повече от две години, украинските
Коментари Харесай

ISW: Украйна ще загуби войната

Пълномащабната война в Украйна продължава повече от две години, украинските въоръжени сили съумяха да се устоят с помощта на помощта за защита, предоставена от Съединени американски щати и европейските съдружници. Русия обаче в последно време реализира прочут прогрес на фронта, до момента в който Украйна стартира да се изправя пред опцията да не получава повече помощ от Вашингтон.

Украйна ще загуби тази война, в случай че Съединени американски щати не продължат да я поддържат, написа в своя оценка Институтът за проучване на войната (ISW), представен от УНИАН. Украинците в действителност нямат това, от което се нуждаят, с цел да се пазят по-успешно. Киев сега е изправен пред ужасна обстановка.

Военният анализатор Джордж Барос от ISW сподели в изявление за Fox News, че Западът е дал оръжия на Украйна „ да не претърпи пагубна загуба “. В момента обстановката е такава, че в случай че не получи „ това сериозно доставяне “, Украйна през 2024 година може да допусне пробив от съветската войска.

Не единствено неналичието на муниции е забавила способността на Украйна да напредва по фронтовите линии или е попречила да реализира облаги. Противовъздушната защита на Украйна има проблеми.

Барос изясни, че съветската войска постоянно организира извънредно интензивни бомбардировки против украинска инфраструктура като язовири, електроцентрали и мостове, употребявайки крилати ракети, хиперзвукови ракети и балистични ракети (част от които ирански). Руснаците демонстрираха през последните три месеца, че се приспособяват, ползват някои научени уроци, което усъвършенства успеваемостта и смъртоносността на съветската войска.

Барос предизвести, че в случай че Русия успее да завоюва неоспоримо предимство във въздуха, Москва може да стартира да организира килимни бомбардировки, както направи в Сирия.

 

Украйна значително съумя да задържи позициите си на фронтовата линия в продължение на месеци, само че военните специалисти са съгласни, че няма да може да го направи дълго. " Украйна ще загуби тази война, в случай че Съединените щати не продължат да поддържат Украйна ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР