Пълнолунията са време за освобождаване и отказване от старите неща,

...
Пълнолунията са време за освобождаване и отказване от старите неща,
Коментари Харесай

Задава се февруарското Снежно пълнолуние: Какво да очаква всяка зодия?

Пълнолунията са време за освобождение и отричане от старите неща, които не ни служат. Ако имате остатък в живота си, това е моментът той да отиде напразно. Чрез тиха медитация, размисли или духовна процедура пълнолунията са точка, в която можем да се отпуснем. Пълнолунието в Дева на 24 февруари, познато още като Снежна луна, е вашата астрологична подкана да си припомните какъв брой доста сте пораснали. Вашият хороскоп за този интервал е обикновена подкана за саморефлексия.

Забавете темпото. Можете да се стремите към съвършенство, в случай че това ви харесва. Можете да се опитате да извършите всяко условие, да зачеркнете всяка точка от графика си. Огъвайте, чупете и изкривявайте себе си, в случай че вярвате, че това ще ви донесе наслада. Насладете се на изрязването на ръбчетата на вашата персона и угнетяване на многостранното ви Аз, с цел да подредите облик, който смятате, че ще бъде признат. След като сте подготвени, можете да натиснете Ctrl, Alt и да изтриете всичко, което ви прави човек. Удобно ли ви е да лъжете себе си? Или ви е боязън от истината?

 луна пълнолуние зима сняг Istock

На 24 февруари 2024 година, в 14:28 българско време, Луната в Дева ще се опълчи на Слънцето в Риби, образувайки Снежното пълнолуние. Може да желаете да прекъснете връзката, само че този астрологичен пренос ви приканва да се разсъните.

Луната съставлява вашите желания и мотивация и се опълчва на планетите Меркурий (комуникацията) и Сатурн (ограничението). Риби е „ най-възрастният “ знак на зодиака и съставлява съвкупността от мъдростта на предците, която управлява и въздейства върху нашите избори. С пълнолунието, образуващо съвпад с дивата Лилит, вие сте призовани да се борите със неразрешеното. Животът е сбирка от избори. Грешките са неизбежни и няма прогрес без жертви. За кого сте подготвени да се жертвате? Надяваме се да се научите да избирате първо себе си.

Вижте по какъв начин февруарското пълнолуние в Дева през 2024 ще се отрази на всеки зодиакален знак:
 Февруарското Снежно пълнолуние: Какво да чака всяка зодия?  Февруарското Снежно пълнолуние: Какво да чака всяка зодия?  Февруарското Снежно пълнолуние: Какво да чака всяка зодия?  Февруарското Снежно пълнолуние: Какво да чака всяка зодия?
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР