Пълнолуние в 09:34ч в знак Лъв. Пълнолунието действа неблагоприятно на

...
Пълнолуние в 09:34ч в знак Лъв. Пълнолунието действа неблагоприятно на
Коментари Харесай

Ден за пасивен отдих

Пълнолуние в 09:34ч в символ Лъв.

Пълнолунието работи неподходящо на нашата душeвност, прави ни доста прочувствени. По това време хората са във физически напредък, само че с прочувствена затормозеност, неустойчивост. Най-чувствителните натури стартират да изпитват паника, безпокойствие, дискомфорт, появява се бодърствуване. Особено чувствителни са дамите към въздействието на цялостната Луна. Мъжете дано да бъдат по-търпеливи към своите половинки.

Дългите пътувания е по-добре да отложите. Броят на пътнотранспортните катастрофи по пътищата през този интервал може да се усили. Под въздействието на цялостната Луна някои стартират да изпитват необяснимо неспокойствие, появява се заплеснатост и забравяне, мнозина се потиснати или се депресират.

Пълнолунието в Лъв предвещава непланирани разноски, прояви на ревнивост и яд. Ако зародят неприятни обстановки, е належащо просто да се одобри, че те не могат да бъдат изменени.

Това пълнолуние благоприятства Овен, Везни, Стрелец, Водолей, Близнаци. За останалите ще бъде по-труден интервал.

Запазете успокоение, каквото и да се случва

Луната е в символ Лъв до 01:40 на 10 февруари

Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се блян към претрупаност, чудатост и доминиране. В постъпките може да се следи позьорство и от време на време се вкарва нотка драматизъм.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

След 18:10ч Луната минава на луфт до 01:40ч на 10 февруари. Не е уместно за нищо значимо.

Продължава 16 лунен ден до 18:02ч на 9 февруари (от 16:46ч на 8 февруари)

Ден за равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености, да се резервира успокоение.

Ден за въздържан отдих. Ако сте се уморили в предходните дни, изгубили сте доста сили и сила, в този момент е време за отмора. Това е интервал за релаксация, с цел да възстановите силите си. Всяко напрежение и даже усилени придвижвания са противопоказани. Ако сте обладани от горест, можете да почетете книга, да гледате филм, да полежите на комфортния диван. Подходящо е за усамотение и безмълвие, за духовна работа. Удачно време за обмисляне на бъдещи каузи.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого Много неприятно е в този интервал човек да нервничи, за излиза отвън себе си от нерви, да води непотребни и дълги диалози. В този ден не би трябвало да се крещи. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира успокоение. Ако не се държите предизвикателно, денят ще бъде за вас удобен.

Въздържайте се от полови контакти до 18:00ч. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл. Нежелателни са инцидентните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте.

Неправилното употребявате на силата на 16 лунен ден може да докара д заболяване на кръвта. Кръвта реагира на духовно замърсяване. Необходимо е изчистване на кръвта с куркума и за стимулиране - артикули съдържащи желязо. Ден за изчистване на всички нива – физическо, енергийно, ментално.

Следва 17 лунен ден от 18:02ч на 9 февруари до 19:19ч на 10 февруари

Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не живейте по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването.

Прекрасен ден за обич и секс, само че след 18ч. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти.

26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Благоприятен ден за покупки, само че да се купуват потребни неща, а не да се харчат непотребни пари. Може да купувате повече неща и това, което ви притегля окото, облекла, движимости за дома, храна.

Астропрогноза: Денят има смесено влияние
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР