Пълнолуние в 08:23ч. в знак Риби Луната транзитира в знак

...
Пълнолуние в 08:23ч. в знак Риби Луната транзитира в знак
Коментари Харесай

Поддаването на съблазни и изкушения, може да има неприятни последствия

Пълнолуние в 08:23ч. в символ Риби

Луната транзитира в символ Риби до 23:23ч на 3 септември

В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Доверете се на интуицията си. Луната изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Отдайте времето си на фамилни задължения.

Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате прелестно и за сантиментални срещи. Желателно е да извършите разходка до водоем. Избягвайте медикаменти (особено, в случай че са нови), алкохола и опиатите.

Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля използването на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се употребяват духовни практики.

Продължава 15 лунен ден до 20:32ч на 2 септември (от 20:06ч на 1 септември)

Средата на лунния месец. Луната усилва всички позитивни и негативни качества у индивида доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да надделеят над разсъдъка. Много е значимо да се резервира спокойствието, да не се спори с близки хора, в случай че държите на връзките.

Хората, които се поддават на съблазни в този момент, могат да получат неприятни последици. Всичко скрито може да стане очевидно. Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние. В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма.

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби, защото вероятността от отравяне е висока през днешния ден. Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Уязвими са панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение.

Опасен интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите. Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост. Да се уравновеси психическото положение и да се концентрирайте върху силата си ще оказват помощ разнообразни медитативни практики, занимания с йога.

Препоръчва се медитация или използването на други техники, ориентирани към релаксация и разпределяне. Техники за изчистване на чакрите и енергийните канали също ще бъдат потребни.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване на другия ден. По-добре прескочете този ден.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подкастряне. Може да докара до неприятности със здравето и неприятно самочувствие. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 20:32ч на 2 септември до 20:56ч на 3 септември

16 безоблачен ден – Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. 16 безоблачен ден отхвърля всевъзможен безпорядък и безвластие. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще по-малко говорете. По-добре да не се споделя нищо. Не би трябвало да се лъже, да се нарушава клетва или контракт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР