Пълнолуние в 07:23 ч в знак Телец. Периода на пълнолуние

...
Пълнолуние в 07:23 ч в знак Телец. Периода на пълнолуние
Коментари Харесай

Днес се увеличава силата на волята ни

Пълнолуние в 07:23 ч в символ Телец.

Периода на пълнолуние е пика на нашата интензивност, както физическа, по този начин и прочувствена. По това време хората са във физически напредък, само че с прочувствена затормозеност. Най-чувствителните натури стартират да изпитват паника, безпокойствие и дискомфорт. Разполагаме с доста сили, ръцете ни горят, желанието за работа не секва. В същото време се покачва емоционалността и раздразнителността. Излишъкът от сила не дава умерено да се живее. Засилват се и любовните усеща. Възможно е да има честа промяна на настроението, остри интуиции, изключително при дамите. Внимателно би трябвало да се отнасяме към всички знаци, които ориста ни праща.

Луната е в символ Телец - търпението удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. При някои ще се следи енергиен спад, на други ще им бъде задоволително радостно и продуктивно. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от настинка.

16 лунен ден продължава през днешния ден до 17:54 ч – В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите. Ден на естетика и равновесие сред физическите и тънките тела. При всевъзможни обстановки е належащо да се съблюдава успокоение и улегналост. Старайте се да не проявявате неодобрение. Крещенето и отрицателните страсти ще се отразят зле върху здравето. Не би трябвало да се демонстрира интензивност, само че и със скръстени ръце не трябва да се стои. Във всичко е належащо да се съблюдава златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа правдивост в проявения мир. В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се демонстрира невзискателност в възприятията. Добре е за усамотение. Усилва се аурата при болшинството от хората, по тази причина духовните и креативните хора могат да проявят своите качества на най-високо ниво. Да не се гладува, само че и да се преяжда не е добре. Откажете се от подкастряне. Избягвайте фамилиарност до посоченото време.

17 лунен ден стартира в 17:54 ч и продължава до 18:37ч на идващия ден – Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Постарайте се да не се самовглъбявате през днешния ден. В този ден не правете това, което не ви харесва, само че би трябвало. Забравете през днешния ден думите “трябва” и “съм длъжен”. Забравете за всички каузи и грижите. Емоционалното положение е несигурно, а в настроението има внезапни промени без забележими аргументи. От сълзи и сантимент, човек елементарно може да премине към завист и експанзия. Човек би трябвало да се оправи с тъмните сили вътре в себе си. Необходимо е да се работи над неприятните мисли. Да се съблюдава правдивост, да се оказва поддръжка на нуждаещите се. Кожните проблеми или скритите остарели рани са знак за нарушение на галактическата еволюция. На този ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте!

Отношения – Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство просто по този начин и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни искания и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към дамата, родителите към децата.

Секс -17- ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкоз по-добре. Приемете любовта, където и да ви застигне пристрастеността. Няма потребност да сдържате в това денонощие своите еротични мечти. Отпуснете се и се отдайте на воля на секса!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР