Пълнолуние в 02:52ч. в 11 ° 23 'на Дева, Луната

...
Пълнолуние в 02:52ч. в 11 ° 23 'на Дева, Луната
Коментари Харесай

Днес човек получава възможността да промени нещо в живота си

Пълнолуние в 02:52ч. в 11 ° 23 'на Дева, Луната ще бъде в съпротива на съответствува на Слънцето и Нептун в Риби. Пълнолунието ще бъде в хармонични аспекти със Сатурн и съответствува с точния тригон на Меркурий и Юпитер. Темите на това пълнолуние се отнасят до работата и отговорностите, както и всекидневните ни действия и нашето здраве. Това време демонстрира положителни вероятности за започнатите или замислени планове и приканва да се внесе ред в концепциите и проектите, в документите и живота, а предимство получава всеки съответен, прагматичен метод. Това е съвършеното пълнолуние да планирате медицински обзор или проучвания. Също по този начин е уместно време за разчистване на шкафовете и за унищожаване на старите неща.

По време на пълнолунието хората са във физически напредък, само че с прочувствена затормозеност. Най-чувствителните натури стартират да изпитват паника, безпокойствие и дискомфорт. Особено чувствителни са дамите към въздействието на цялостната Луна. Лекарствата признати в пълнолуние работят мощно и в това време интензивно демонстрират своето странично деяние. Да се заобикалят хирургичните намеси, с изключение на при незабавни случаи. Сега има приключване на най-вече кръв и организма мощно отслабва и мъчно се възвръща. Подходящо е да се стартира лунната диета.

Луната влиза в символ Дева до 10:22ч на 3 март - знак на интелекта и практичността. Девата стабилизира изменчивото въздействие на Луната. Често се случва по това време да пораждат спорове в работните колективи и неутрализирането на следствията да е малко комплицирано. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. При Луна в Дева се слагат най- верните диагнози и за оздравяването на пациента е извънредно значим самостоятелният метод към него. Дева е знак на здравето. Не е задоволително да вземете таблетка, с цел да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Много е потребно да се акцентира на зеленчуците, които са способни да очистят стомашно-чревният тракт. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

15 лунен ден продължава до 18:53ч. Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Това е доста значим интервал. 15-ия лунен ден от една страна е доста позитивен и от друга доста отрицателен. Луната работи като увеличително стъкло и усилва всички позитивни и негативни качества на човек по няколко пъти. Ето за какво, в случай че не желаете да разваляте връзките си с хората към вас, бъдете доста деликатни и сдържани. Всяка загадка може да стане очевидна, по тази причина е по-добре да бъдете безусловно почтени и откровени, тъй че по-късно да не би трябвало да се червите. Добре е да работите в този ден над себе си, да прегледате живота си и да се отървете от непотребните и ненужните неща.

Днес човек получава опцията да промени нещо в живота си. Важно е единствено решението да не е моментно, само че да е взето по-рано и деликатно премислено. Освен това става въпрос за мощно предпочитание, фактически жизненоважна цел. Именно вашата решителност да измененията всичко е ключът към откриването на неизчерпаемата сила на Луната.

Много хора назовават 15-я лунния ден - интервал на плътските изкушения. По това време индивидът е изключително релаксиран, провиснал, предразположен, мързелив, поддаващ се на всевъзможни скотски изкушения. В този ден се задейства вътрешната змия на всеки човек, тъй че би трябвало да се практикуват всевъзможни форми на аскетизъм, да успехите плътта си, с цел да бъдете чисти (в противоположен случай астрала се разрушава).

В този лунен ден може да станете очевидци на кавги, искания. Това се дължи на обстоятелството, че през днешния ден ние получаваме голяма галактическа сила, само че е доста мъчно да се управлява.

Всички любовни и сантиментални срещи е по-добре да се отсрочат за различен ден. Това е един комплициран ден и място за романтика няма. Възниква мощно предпочитание за скотски удоволствия, само че той носи кратковременно самодоволство, за което може би ще се срамувате след това да си спомняте и е допустимо да се разочаровате освен от колегата, само че и от любовта като цяло.

Бизнес – Прекрасно време за предприемачи, които тъкмо знаят какво желаят. Не оставяйте други да вземат вместо вас значимите решения. Трябва да го извършите независимо. Ръководителите би трябвало с персоналния си образец да въодушевяват подчинените си. Полезно е да поддържат връзка със своите чиновници в оптимално неофициална конюнктура.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Сънища – Време за оракулски сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

16 лунен ден стартира от 18:53 и продължава до 20:03ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР