Пълнолуние в 02:33ч. Луната е в знак Рак до 02:24ч на

...
Пълнолуние в 02:33ч.
Луната е в знак Рак до 02:24ч на
Коментари Харесай

Ден на провокациите, съблазните и изкушенията


Пълнолуние в 02:33ч.

Луната е в символ Рак до 02:24ч на 29 декември.

Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Най-доброто време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението постоянно е изменчиво и несигурно. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и лекомислени дейности.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Кърмещите дами би трябвало да внимават за мастит. Увеличава се апетита. Трябва да отдавате преимущество на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - допустимо е отичане и отоци.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 17:05ч

Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Това е доста значим интервал, в който получаваме голяма галактическа сила, само че мъчно можем да я направляваме. Ако не желаете да разваляте връзките си с близките, бъдете доста деликатни и сдържани. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние.

Това е неподходящ ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът и самоконтролът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Ако е допустимо, би трябвало да запазвате успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите. Излишната сила на пълнолунието съвсем изцяло изключва мислещите качества на доста хора, здравия разсъдък и възприятието за мярка. Полезно е да се пият билкови отвари, валериан.

Съдбата може да ви подложи тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Неприятни изненади са вероятни, само че не би трябвало да се губи хладнокръвие. Препоръчва се аскетизъм, постене и извършване на отговорностите.

Всички любовни и сантиментални срещи е по-добре да се отсрочат за различен ден. Това е един комплициран ден и място за романтика няма. Възниква мощно предпочитание за скотски удоволствия, само че сексът носи единствено кратковременно самодоволство, за което може би няма да си спомняте с прелестно възприятие след това.

Следва 16 лунен ден от 17:05ч на 27 декември до 18:08ч на 28 декември

16 лунен ден е интервал за обновяване и възобновяване на силите след наситените с сила предходни дни. Денят е подобаващ за пасивна отмора, четене на книга, разходки, другарство с близки. Общуването с обичания човек ще бъде прелестно и елементарно. В никакъв случай не би трябвало да се позволява свада - хармонията мъчно ще бъде възобновена, за дълготрайно време. Интимна непосредственост не се предлага - по-добре е да изчакате по-активно време на лунния цикъл.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР