Пълнолуние в 00:06ч в знак Овен. Пълнолунието винаги е особено

...
Пълнолуние в 00:06ч в знак Овен. Пълнолунието винаги е особено
Коментари Харесай

Ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения

Пълнолуние в 00:06ч в символ Овен.

Пълнолунието постоянно е изключително време, тъй като символизира кулминационната точка на лунния цикъл. Време, когато основни моменти от нашия живот стартират да дават плод и човек се изпълва с духовни витални сили.

Пълнолунието постоянно е под напрежение миг. Във фолклора се споделя, че в нощта на Пълнолунието се случват странни неща. То оказва мощно въздействие върху настроението ни.

Луната е в символ Овен до 18:14ч на 3 октомври

Луната в огнения знак на Овен е време на интензивност, спонтанност, импулсивност. Налице е възходящо предпочитание за деяние, за себеизразяване и за отбрана на своите ползи. Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Уязвими са е главата, мозъка, очите.

Продължава 15 лунен ден до 19:44ч на 2 октомври (от 19:22ч на 1 октомври)

Денят е сложен и комплициран, със мощна сила като предния ден. Специфичното е, че човек мъчно може да я употребява, по тази причина бързо се изразходва. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Не е инцидентно, че признакът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен.

Всички неща стартирани през днешния ден са обречени да попадат на трудности и ще се „ смесват” с негативна сила. Бъдете внимателни и внимавайте да не се лишите от скъпи движимости, пари или да се окажете излъгани по някакъв метод.

Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове. Запазвайте успокоение във всяка обстановка, не се поддавайте на изблиците на страстите. Бъдете по-внимателни към близките.

Отложете изясняването на връзките и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо без специфична потребност и изключително избягвайте да влизате в дълги разногласия и празни диалози. Така ще се избегнат непотребни разногласия, които се предизвикат от самата конюнктура на този взривоопасен ден. Това ще ви помогне да си спестите голямо количество нервна сила.

Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да губите хладнокръвие. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Поводи за наслада на практика мъчно се намират. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, в този момент не е най-хубавото време за помиряване. Не са изключени разправии с родственици.

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.
Следва 16 лунен ден от 19:44ч на 2 октомври до 20:06ч на 3 октомври

16 безоблачен ден – Това е чист, непоколебим и непорочен ден. Ден за смирение и отмъщение за греховете – всяка неправда е наказуема. Трябва да сте извънредно почтени, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде. Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили в този момент най-често доближават до тях и се извършват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни действия. Добре е да гледате огъня на запалена свещ, до момента в който се молите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР