Пълнолетните и децата във Великобритания ще могат да си правят

...
Пълнолетните и децата във Великобритания ще могат да си правят
Коментари Харесай

Великобритания планира масово тестване за COVID-19

Пълнолетните и децата във Англия ще могат да си вършат рутинни проби за ковид два пъти седмично като мярка против разпространяването на болестта. Това заяви държавното управление по отношение на подготвяните стъпки за излизане от карантината, съобщи Асошиейтед прес.
Редовното тестване на хора, които нямат признаци на COVID-19, ще помогне за прекъсване на нови експлоадирания на болестта, с цел да могат хората да се върнат към естествения живот, уточни.
 Британски депутати стартират акция против имунизационните паспорти Британски депутати стартират акция против имунизационните паспорти
Бившият водач на английските лейбъристи Джереми Корбин и авторитетният реакционер Иън Дънкан Смит са измежду повече от 70 депутати в британ...
Правителството съобщи, че от петък ще бъдат налични безвъзмездни антигенни проби по пощата, от аптеките и на работните места. Антигенните проби демонстрират резултата до минути, само че не са толкоз точни като ПСР-тестовете, употребявани за публично потвърждаване на заразяване с COVID-19. Правителството упорства, че антигенните проби са надеждни, предава Българска телеграфна агенция.
Предвижда се по-късно през днешния ден Джонсън да разгласи идващите стъпки за излизане от тримесечната карантина. Очаква се той да удостовери на конференция, че в Англия фризьорските салони, магазините, които не продават артикули от първа нужда, и откритите пространства на заведенията за хранене ще проработят още веднъж на 12 април според проектите. За Шотландия, Уелс и Северна Ирландия графиците за отваряне са разнообразни. 
Англия е записала до момента съвсем 127 000 умряли от COVID-19 и е. Заразяванията и смъртните случаи обаче доста понижиха по време на карантината и след началото на имунизацията, при която досега първа доза са получили над 31 милиона души или 60 % от пълнолетното население.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР