Пълнолетни млади германци си устройват корона партита и кашлят срещу

...
Пълнолетни млади германци си устройват корона партита и кашлят срещу
Коментари Харесай

Бунтовници срещу вируса от Франция до Флорида се гаврят с карантинните мерки

Пълнолетни млади германци си устройват " корона празненства " и кашлят против по-възрастни хора. Испанец връзва каишка на коза, с цел да излезе да я разхожда и по този начин да заобикаля възбраните за излизане на открито. От Франция до Флорида и Австралия фенове на кайтсърфинга, студенти и други се тълпят по плажовете.

Тяхното предизвикателство против карантинните забрани и експертните препоръки за битка против пандемията от ковид накараха управляващите да подхващат наказателни ограничения против тези, които се пробват да избягат от треската на домашното уединение, наложено от рестриктивните мерки поради вируса. В някои случаи " вирусните бунтовници " оказват опозиция, заплашвайки служителите на реда, когато служебните лица показват възмущение от обществени събирания, които могат да популяризират вируса.

" Някои се считат за дребни герои, когато нарушават разпоредбите, - сподели френският вътрешен министър Кристоф Кастанер. - Е, не си. Ти си един малоумник, който е опасност най-много за самия себе си. "

След дни на неспазване на разпорежданията на управляващите от хора, които отхвърлят да си стоят у дома и да излизат единствено при насъщна потребност, Франция в петък изпрати сили за сигурност по гарите, с цел да стопира хората, тръгнали към своите ваканционни къщи и по този начин евентуално пренасяйки вируса в провинцията и по плажовете, където медицинските институции не са по този начин добре оборудвани. Популярната парижка алея за разходки около река Сена беше затворена, а кметът на френския средиземноморски град Ница Кристиан Естроси - самият той инфектиран с вируса, вкара вечерен час.

Властите във Флорида затвориха някои от най-посещаваните плажове в щата, откакто дни наред по време на пролетната почивка по малкия екран се показваха фрагменти на шумни колежански тълпи таман когато броят на умрелите от световната пандемия трансферира 13 000 в неделя. Австралия затвори фамозния плаж " Бонди бийч ", откакто полицията се възмути от фотоси на плажуващите тълпи там.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР