Пълно недоумение предизвикаха действията на Общинска охрана в центъра на

...
Пълно недоумение предизвикаха действията на Общинска охрана в центъра на
Коментари Харесай

Мария Капон бясна на общинари, лепели фишове на спрели коли по празниците

Пълно неразбиране провокираха дейностите на Общинска защита в центъра на Пловдив в някогашен народен представител. Мария Капон е щракнала по какъв начин общинска защита лепи фишове на колите, спрели под Лятното кино, написа trafficnews.bg.

„ Малоумната коледна акция продължава (от Общинска защита, намръщени, намусени...) на най-безаварийните и спокойни места в града ни Пловдив! От сутринта, всички коли в региона ни имат по 50 лв. “честитка” -фиш на стъклата, от Общината! През седмицата е Синя зона, през днешния ден взеха решение, че е неразрешена за паркиране! Да се чуди човек… “, написа Капон.

В реалност дейностите на общинските гавази може да се дефинират като двойни стандарти. Повече от необичайно е по какъв начин през седмицата там е цялостно с коли, които си заплащат по 1,5 лв. на час за паркиране и никой не ги обезпокоява. Когато Синя зона обаче не работи по празниците,бдящите за спазването за разпоредбите, взеха решение, че колите са спрели погрешно. Или с други думи – значимо е да се цялостни хазната дали посредством есмеси или глоби…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР