Пълният списък на 25-те най-добре облечени британци ще излезе в

...
Пълният списък на 25-те най-добре облечени британци ще излезе в
Коментари Харесай

Принцеса Беатрис е обявена за най-добре облечената личност във Великобритания за 2024 г.

Пълният лист на 25-те най-добре облечени британци ще излезе в септемврийския брой на " Татлър "
Британската принцеса Беатрис е оповестена за най-добре облечената персона във Англия за 2024 година, съобщи Пи Ей мидиа/ДПА.

Тя оглави класацията на изданието " Татлър " за най-добре облечени британци, макар че стана известна със странната шапка, която носеше на сватбата на принца и принцесата на Уелс и въодушеви голям брой мемета.

Светското списание похвали 35-годишната Беатрис за това, че е " фар на шивашката грациозност ", като " съчетава винтидж кройки със пресен искра от стилния подиум ", въпреки да означи, че е станала " обект на доста смешки " поради шапката, дело на дизайнера Филип Трейси.

Твърди се, че публикации, критикуващи шапките на Беатрис и сестра й принцеса Юджини за сватбата на принц Уилям, са предизвикали сълзи.

В листата попада и Виктория Стармър, брачната половинка на английския министър-председател сър Киър Стармър. От " Татлър " пишат, че тя показва " нехаен изискан " и я хвалят за това, че " поддържа локални марки ".
 Тази шапка, с която се появи на сватата на Кейт и Уилям я трансформира в посмешище
Тази шапка, с която се появи на сватата на Кейт и Уилям я трансформира в посмешище
Снимка: Getty Images
Британската фешън дизайнерка Джейд Холанд Купър заема второ място в класацията, като списанието я похвали за туида, който употребява в нейния лейбъл и за това, че е " облечена по този начин, че да провокира екстаз " у Долче и Габана.

Най-високо класираният мъж е синът на Дейвид Бекъм - Круз, който е на трето място и е окуражителен за " извънредно хубавите си спортно-елегантни силуети ", които съгласно " Татлър " са " ушити като за рок звезда ".
 Беатрис дружно със сестра си Южени
Беатрис дружно със сестра си Южени
Снимка: Getty Images
На четвърто място е лорд Уилям Гордън-Ленъкс, наследник на 11-ия херцог на Ричмънд, написа Българска телеграфна агенция.

Сестрата на кралица Камила - Анабел Елиът, се класира на пето място поради " изящни сатенени дрехи и кадифени костюми ".

Пълният лист на 25-те най-добре облечени британци ще излезе в септемврийския брой на " Татлър ". Той ще бъде пуснат в продажба в четвъртък, 1 август, по вестникарските павилиони, а също и онлайн, отбелязва ДПА.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР