Пълнените с хелий балони може да идват с предупреждение в

...
Пълнените с хелий балони може да идват с предупреждение в
Коментари Харесай

Балони с хелий може да идват с предупреждение след смъртта на момче, 5, което сложи един на главата си

Пълнените с хелий балони може да идват с предизвестие в бъдеще след трагичната гибел на петгодишно момче, което постави един на главата му.

Карлтън Донахи получил балона на панаир и се опитал да се „ преструва, че е динозавър и да изненада фамилията си “, до момента в който за малко бил оставен самичък в дома си, разкри следствие. Той бил открит от майка си 10 минути по-късно и незабавно откаран в болница, само че умрял шест дни по-късно. Помощник правосъдният доктор на Нюкасъл Джеймс Томпсън писа до държавното управление през октомври с искане за дейности за попречване на бъдещи смъртни случаи при сходни условия.

Той изрази особена угриженост по отношение на неналичието на ограничавания към закупуването на балони с хелий " изключително тук-там на занимания за деца “, неналичието на осведоменост за заплахите, които могат да съставляват и неналичието на предизвестия върху самите балони за евентуалните опасности. Сега Службата за сигурност и стандарти на продуктите (OPSS) отговори на опасенията му и повд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР