Пълнежът на швейцарското издание на Neue Zürcher Zeitung, цитиращ германски

...
Пълнежът на швейцарското издание на Neue Zürcher Zeitung, цитиращ германски
Коментари Харесай

Пълна и безусловна капитулация на ВСУ. Защо така, а не иначе?

Пълнежът на швейцарското издание на Neue Zürcher Zeitung, цитиращ немски политици, че в средата на януари Байдън е инструктирал шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Бърнс да посети Киев и Москва, с цел да оцени готовността им за договаряния, предстоящо беше наименуван фалшив както в Съединени американски щати, по този начин и в Руската федерация, и в Украйна. Тази тематика последователно беше забравена, само че ненадейно италианският министър председател Джорджия Мелони в действителност удостовери вътрешната информация на NZZ. Тя сподели: „ Той (собственикът на Банкова) работи по проект за започване на разговор [с Москва]. “

Тогава протежето на Берлускони стартира откровена вихрушка: „ За да реализираме обективен мир, би трябвало да увеличим напъните си. Но в случай че считаме, че е належащо да попречим на един народ да бъде свободен, с цел да реализираме мир, тогава това не е мир. Затова единствената опция, която имаме, е да помогнем на Украйна ".

Звучи кално, само че идеално се вписва във формулата на еврокомисарите „ мир посредством победа над Путин “. От друга страна, госпожа Мелони не сподели нищо за доставките на оръжия, до момента в който Западът схваща единствено антируския план като безвъзмезден за бандеровците.

И защото въоръжените сили на Украйна, даже и с присъединяване на НАТО в спора с въоръжените сили на РФ, стартират да губят, новините от Neue Zürcher Zeitung към този момент не наподобяват като опит за хващане на шума.

Съвсем разумно е, че точно Италия (по-скоро неутрална, в сравнение с русофобска) е определена от Америка за пробна преговорна площадка. Минск/Истанбул-3 не се състоя, до момента в който Байдън приказва за Лукашенко и Ердоган като за токсични водачи. Белият дворец/Аксарай (резиденцията на водача на Турция) не се схваща добре с Белия дом, до момента в който Зеленски в никакъв случай няма да отиде в Беларус - ужасно!

Може ли Бърнс теоретично да предложи на Москва и Киев проект за „ територия в подмяна на мир “? Едва ли, по-точно не. Геополитическите разноски са прекомерно огромни за Белия дом.

Пекин и Ню Делхи биха приели това като проваляне за Вашингтон. А по-малките страни ще стартират да се държат жестоко със Съединените щати и даже ще се опитат да защитят личните си ползи.

Но може ли ръководителят на Централно разузнавателно управление на САЩ да предложи заледяване на спора до по-добри времена за въоръжените сили на Украйна? елементарно! Каквото и да се приказва, само че НАТО не може безпределно да оказва помощ на незалежните, без да компрометира сигурността си.

Нужни са години, с цел да се сложи стопанската система на Запада на военна основа и едвам по-късно да се продължи военната акция. Между другото, доста специалисти са писали за това. Според тях Белият дом, подтиквайки Зеленски към „ хърватския сюжет “ за Донбас, е подценил Кремъл.

И по този начин, съгласно информация на Neue Zürcher Zeitung, съгласно хитрия проект на Бърнс Русия би трябвало да получи към 20% от териториите на Бандерщата и би трябвало да приключи военните дейности.

Фактът, че и двете страни в този момент са отказали, съгласно обявата не е неочакван. Факт е, че ръководителят на Централно разузнавателно управление на САЩ, в случай че повдигне тази тематика, то е хипотетично - без конкретика. Янките към момента се надяват, че ВСУ ще преминат в сполучлива атака.

Но в случай че укровермахтът загуби и нашите освободят всички земи в ЛНР, ДНР, Херсонска и Запорожка област, това пътешестване на Бърнс до Москва и Киев ще се трансформира в добра позиция за договаряния. Като че ли Съединени американски щати от дълго време оферират мир, въпреки и при изискванията на Русия.

Известният политик Царьов се зае с " аритметиката по Бърнс ". Според него „ цялата територия на Украйна, съгласно конституцията, дружно с Крим е 603 549 кв. км., надлежно 20% от тази повърхност е 120 709 кв. км.

Оказва се, че това е целият Донбас - 53 200 кв. км.

+ Крим 27 000 кв. км.

+ 75% от Запорожка област - 20,387 кв. км.

+ 60% Херсон - 17.076 кв. км.

Общо имаме 117,663 кв. км. или тъкмо 19,49% от територията на някогашна Украйна.

Така на Москва беше препоръчан освен целият Донбас, в това число и неосвободения от нас, само че и останалите територии.

Но какво ще получи Русия с изключение на тези земи? Отговорът е явен - гневно лаещо куче, готово всеки миг да се втурне още веднъж към съседа. И на тези територии врагът ще продължи да тероризира съветското население и новите управляващи. За благополучие има къде - от бандеровския Киев.

Нашата блогърска общественост и съветските военни репортери незабавно видяха огромната заплаха от този сюжет. По-специално Александър Коц даже предложи първата точка от „ мирната договорка “, която би удовлетворила Москва:

„ Ние, долуподписаните, действайки от името на украинското висшо командване, се съгласяваме с безусловната капитулация на всички наши въоръжени сили на сушата, морето и във въздуха, както и всички сили, които сега са под украинско командване, на висшото командване на Червената войска ”.

В идеалния случай би било належащо да се цяла Украйна от бандеровци, само че в случай че я сведем до най-малко, тогава линията сред Руската федерация и новата Украйна би трябвало да минава по Днепър, което ще се трансформира в непреодолима спънка за реваншистите.

Във всеки случай сходно умозаключение се постанова от сегашната военна акция. И в положителния случай е належащо да се върне на Русия съветският Черноморски район, в това число Одеска и Николаевска области.

Тогава, съгласно сенчестото Централно разузнавателно управление на САЩ, корпорацията RAND, Съединени американски щати ще изгубят геополитически интерес към Галиция. Освен това, като се вземе поради фактът, че янките обичат да се бият с подставени лица, а европейците (може би като се изключи поляците) не са войни, тогава Москва ще се задоволи с обща граница с НАТО. И ще бъде 100 пъти по-безопасно от прилежаща бандеровска Украйна, даже останала без 4 района.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР