Пълната забрана за каруци в столицата би трябвало да е

...
Пълната забрана за каруци в столицата би трябвало да е
Коментари Харесай

Стиска ли и на Йорданка Фандъкова!? До края на юли трябва да забрани циганите на колела в София!

Пълната възбрана за каруци в столицата би трябвало да е реалност до края на юли, се надяват общинарите в най-населеният български град. Десетилетия наред градските избраници водят неравна борба с този проблем. Каруците са най-вече на роми, които се препитават с тях, само че също по този начин и крадат. Създават безпорядък и вълнения в транспортния трафик.
Във Факултета, квартал обитаем на 90 на 100 от роми, даже има улица, наречена “Каруцарска”, която преди години стана известна, защото там бе осъществено грубо обезчестяване и ликвидиране.

Досега общинарите се оправдаваха, че не могат да решат казуса, защото нямало къде да държат конфискуваните коне.  Сега са решили за задачата да употребяват подслон за кучета.

Химера обаче са обещанията на съветниците, че каруците ще изчезнат от столичния град. Известно е, че ромите не са измежду най-законосъбразяващите се хора в републиката.

В формалните регистри на полицията обаче от началото на годината са записали единствено три пътни случая, провокирани от каруци. Там няма и дума за десетките обири, които се правят с тях.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР