Пълната победа над пандемията на коронавируса е възможна само с

...
Пълната победа над пандемията на коронавируса е възможна само с
Коментари Харесай

Путин поиска обединяване за международна взаимопомощ срещу вируса

Пълната победа над пандемията на ковид е допустима единствено с сливане на старания, в това число сред страните. Това разгласи през днешния ден съветският президент Владимир Путин на среща с участници във всеруската акция за взаимопомощ " Ние сме дружно ".

" Само посредством сливане на напъните, в това число на интернационално равнище, може да се реализира окончателната победа над ковид ", сподели президентът.

Той означи, че Русия към момента има доста проблеми в тази област. " Но фактът, че успяхме да разгадаем проблемите пред нас по-ефективно, в сравнение с в доста други страни, които са много развити от позиция на здравната система, е безусловно явно нещо през днешния ден ", сподели Путин.

" Някои чакаха, че ще пропилеем, по този начин да се каже, или даже ще се провалим ", напомня съветският президент. Той акцентира, че в този момент индикаторите за ковид непрекъснато понижават и това е " резултат от всеобхватни старания както на страната, по този начин и на доброволческото придвижване, експерти, лекари, лекари, бавачки, медицински сестри и екипи за кола за спешна помощ ".

Путин изрази признателност към всички, които вземат участие в битката против пандемията.

Според президента разпространяването на ковид в Русия понижава, само че към момента има доста рискови провокации.

" Въпреки обстоятелството, че пандемията последователно понижава, към момента има доста провокации за нас и те са доста рискови по природа ", сподели президентът.

Затова съгласно Путин работата и поддръжката на доброволците към момента са нужни. Президентът чака доброволците да продължат работата си.

Държавният глава поздрави участниците в акцията с годишнината от тяхната работа " в такова прелестно, търсено и благородно поле като поддръжката на хората, които се нуждаят от нея ".

Путин означи, че акцията за взаимопомощ стартира " в един от най-трудните интервали на нашето време ".

" Особено прелестно е, че самото обединяване се състоя по апела на душата ", призна президентът. Според него " не можеше да се следи без мощни страсти " по какъв начин се сплотяват хора от разнообразни специалности, възрасти и възгледи.

" Тук няма време за политика ", акцентира той.

Путин също по този начин означи, че методът на представителите на бизнеса се е трансформирал радикално през последните 10-15 години, както отношението на бизнеса към неговия цивилен дълг.

" Десет хиляди компании се причислиха към вашата работа, помогнаха ви. Много от тях не са някакви огромни или даже междинни, а дребни предприятия, които сами по някакъв метод са попаднали в сложна обстановка, само че те персонално са взели участие и са дали пари, " сподели президентът.

Президентът означи, че 5 милиона души са получили поддръжка в границите на акцията за взаимопомощ.

" Заслужава си доста ", сподели той и добави, че придвижването е събрало 200 000 доброволци. " Знам от персонален опит и от опита на общуването с хора, които са били ангажирани с този тип активност - това обогатява тези, които го вършат, тази работа е един от най-ефективните, ярки способи за самореализация, себеизразяване и самоутвърждаване в най-хубавия смисъл на думата ", сподели още Путин.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР