Пълна зала с повече от 150 младежи присъстваха на дискусия

...
Пълна зала с повече от 150 младежи присъстваха на дискусия
Коментари Харесай

ДПС амбицирано да излъчи депутат от София

Пълна зала с повече от 150 младежи участваха на полемика с водача на европейските либерали Илхан Кючюк и лидера на листата в 23 МИР София – Валентин Тончев. Събитието се организира в Студентски град, а ползата към него бе доказателство, че капацитетът на Движение за права и свободи – София се разраства с всеки минал ден.

Евродепутатът Илхан Кючюк бе дошъл особено, с цел да поддържа дългогодишния си сътрудник в Европейския парламент Валентин Тончев.

„ В България войната сред институциите би трябвало да се приключи, тъй като по този начин рецесиите от ден на ден ще се задълбочават. Ето за какво считам, че ролята на Движение за права и свободи в този парламент ще е доста огромна. С годините доказахме, че Движение за права и свободи може да осъществя мандати освен в дребните градове, а и в регионалните. Софийската листа на Движение за права и свободи на тези избори изпъква с поредност, експертиза и непоклатимост ", сподели Илхан Кючюк пред аудиторията.

Той добави още, че с лидера на листата Валентин Тончев се познават от дълги години, дружно са работили един до друг в младежката организация, а по-късно и в Европейския парламент и насърчи младежите да гласоподават доверието си на един изявен и потвърдил се външнополитически специалист.

Водачът на листата благодари на всички присъстващи за интереса и съобщи:

„ Пълната зала, която виждам през днешния ден е доказателство, че Движение за права и свободи е най-подготвената, модерната и визионерска партия в България, която има решенията и програмата за развиване на България.

Сигурин съм, че в неделя всички дружно ще покажем, че Движение за права и свободи към този момент участва и в столицата и може да задава както дневния ред в София, по този начин и в останалата част от България. “

Събитието продължи с полемика с публиката по значими въпроси като инфлацията, съставянето на постоянен кабинет, целите на България - Еврозоната и Шенген.

На събитието участваха редица изявени и опитни политици от Движението за права и свободи – доцент доктор Нигяр Джафер, Сабрие Сапунджива, Метин Казак, Радослав Ревански, Салиха Емин и др
ТЕМА преди 14 часа 1182 преди 17 часа 766 преди 18 часа 1451
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР