Пълна солидарност в Европа, призова срещата на върха на либералните

...
Пълна солидарност в Европа, призова срещата на върха на либералните
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ на среща в Брюксел с четирима премиери

Пълна взаимност в Европа, прикани срещата на върха на демократичните водачи
Икономическата и геополитическата обстановка изисква цялостна взаимност в Европа и сътрудниците й. Около тази позиция се сплоти срещата на върха на ръководителите на партиите-членове на АЛДЕ в Брюксел, в която взе участие и водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
 АЛДЕ среща8
Форумът е под наслов „ Напред към 2024 година “ По време на срещата Карадайъ организира срещи с министър председателите на Люксембург Ксавие Бетел, на Нидерландия – Марк Рюте, на Естония – Кая Калас и на Белгия Александер де Кро.
 АЛДЕ среща10
Срещата стартира с диспути по тематиката за сигурността и войната в Украйна. Политическото семейство на либералите задвърди твърдата си и продължаваща поддръжка за Украйна и нейните жители, както и за демократично настроените жители на Русия, които се борят за независимост и за друго бъдеще на страната.
 АЛДЕ среща2
Лидерите се сплотиха към визията, че актуалната ситуция изисква цялостна взаимност в Европа и сътрудниците й.
 АЛДЕ среща6
Обсъдени бяха и идните европейски избори, както и идентичността на либералите в Европа. Дискутирана бе огромната тематика за визията за бъдещето на либералите като общественост, учредена на споделени полезности и схващане към проблемите на жителите.
 АЛДЕ среща1  АЛДЕ среща
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР