Пълна с марихуана газова бутилка в български автомобил са открили

...
Пълна с марихуана газова бутилка в български автомобил са открили
Коментари Харесай

Хванаха газова бутилка натъпкана с марихуана в кола на Капитан Андреево /снимки/

Пълна с марихуана газова бутилка в български автомобил са разкрили митническите чиновници на Главна дирекция "Митническо разузнаване и следствие ".
На 18 декември на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево на трасе "Изходящи коли и рейсове " е дошъл лек автомобил с българска регистрация, ръководен от български жител. По метода "анализ на риска " автомобилът е бил селектиран за щателна инспекция, при която след пролъчване с рентгенова инсталация се откриват необикновени плътности на газова бутилка в багажното поделение.
При следващ физически надзор в газовата бутилка са открити 69 пакета вакумирани полиетиленови пликове, обгърнати с алуминиево фолио. След разрязването на един от пликовете е открито, че съдържа зелена тревиста маса. Направеният полеви наркотест е реагирал на марихуана. Общото тегло на наркотичното вещество е 4.450 кг.
По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково. Шофьорът е арестуван с прокурорска мярка „ задържане под стража “ за 72 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР