Пълна ревизия на корумпираното управление - днес внасяме проект за

...
Пълна ревизия на корумпираното управление - днес внасяме проект за
Коментари Харесай

Манолова към ГЕРБ: Борисов пак се скри, защо го няма днес?

Пълна проверка на корумпираното ръководство - през днешния ден внасяме план за решение за основаване на Комисия по проверката. Това сподели ръководителят ПГ на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова в декларация от името на група за началото на 45-ото Народно заседание. Тя акцентира, че ще се покажат на хората всички мръсни секрети и злоупотреби на властта и ще бъдат дадени на правораздаването.

" Заставам пред вас по волята на хиляди български жители, с цел да потвърдя от тази естрада една от задачите, с които хората от площадите ни изпратиха тук. Мутрите - вън ", сподели още Мая Манолова.

" Първата стъпка към осъществяването на тази цел, е изваждането на мутрите от ръководството на страната. Това се отнася освен за основните мутри, а и за тези, които дълго време ги обслужваха и се облагодетелстваха от това. С тях коалиция не би трябвало да има. Не може да ви бъде неразрешено да заявявате поддръжка за държавно управление, излъчено от партии на митинга, само че не си въобразяваайте, че ще го задушите в токсична прегръдка. Не си въобразявайте, че ще бъдете освободени от носенето на отговорност. Нека да се знае също по този начин, че когато приказваме за ръководството на страната, имаме поради освен нов парламент, ново държавно управление, а и това, което хората от площадите желаеха от нас - нов основен прокурор, нови регулатори ", сподели Манолова. По думите й втората стъпка е търсенето на отговорност. " Третата стъпка е да променим разпоредбите по този начин, че повече в бъдеще мутренско ръководство, да не бъде допустимо ", акцентира Манолова.

" Ключов въпрос на положителното ръководство са разпоредбите за осъществяване на избори. Ще ги изменим незабавно, с цел да сме подготвени за предварителни избори. Ще въведем напълно машинно гласоподаване, отдалечено, електронно гласоподаване за българите в чужбина, изборен регион за нашите сънародници зад граници, ще почистим изборните описи посредством дейна регистрация, ще сменим съставите на изборните комисии. Ще настояваме за промяна в състава на Съвета за електронни медии и управлението на Националната телевизия, които с дейности и бездействия разрешиха операция на публичното мнение по време на предизборната акция ", акцентира още Мая Манолова.

Тя уточни, че от групировката са подготвени да предложат цялостна битка с корупцията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР