Пълна промяна за една от язвите на Пловдив – сметището

...
Пълна промяна за една от язвите на Пловдив – сметището
Коментари Харесай

Пълна промяна за една от язвите на Пловдив, която скара властта

Пълна смяна за една от язвите на Пловдив – сметището на ул. „ Напредък ”.  За по-малко от два дни от Община Пловдив съумяха да изчистят целия терен, да го заравнят и да го посипят с инертни материали.  Почистването бе проведено от зам.-кмета Анести Тимчев, който влезе в неприсъствен спор с кмета на регион „ Северен ” поради терена от 3 дка.
Прочетете още
На него съвсем всекидневно се горят отпадъци и десетки пъти стана причина за обгазяването на целия регион „ Северен ”, както и „ Централен ”.

На последното съвещание на Общинския съвет се гледа и предложение за отдаването  му чартърен за период от 5 години за паркинг. На сесията зам.-кметът по екология назова Стоян  Алексиев „ книжовен воин, който единствено установи проблемите, само че не ги и взема решение ”. От своя страна районният кмет съобщи, че четири години установи, че  Тимчев не  си прави работата, защото това е в неговите отговорности.

Въпросът е и дали  почистеното бунище ще  бъде в настоящия му тип дълго време. Хората, които  изхвърлят боклуците си там, а по-късно ги палят, съвсем  не се тормозят, че на метри от парцела е бранш „ Пътна полиция ” към Министерство на вътрешните работи.

Очаква се скоро и втория търг за парцела с начална цена на търга от 1 686 лева Последният търг, който се организира в края на предходната година за имота от 2800 кв.м се провали.  Тогава първичната цена бе увеличена със 77 стъпки на търга и тя доближи 14 668 лв. на месец.Естествено, по-късно компанията се отхвърли и по този начин се стигна до ново решение на локалния парламент.

Ако и този търг се провали Община  Пловдив  считат да повдигнат бетонни стени, които да лимитират хвърлянето на боклуци  в парцела.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР