Пълна промяна предстои в два от магазините „BILLA“ в Пловдив.

...
Пълна промяна предстои в два от магазините „BILLA“ в Пловдив.
Коментари Харесай

Реконструират два магазина BILLA в Пловдив

Пълна смяна следва в два от магазините „ BILLA “ в Пловдив. Вече е затворен обектът на бул. „ 6-ти Септември “ №221, а на 28 юни стартира ремонтът на филиала на бул. „ Македония “ №2. Реконструкцията е част от огромната стратегия на BILLA България, обвързвана с възобновяване на търговски обекти в цялата страна.

Магазинът на бул. „ 6-ти Септември “ №221 ще отвори още веднъж порти на 29 юли с освежен дизайн и разширена комерсиална зона. Тя ще е с тематични продуктови браншове, още по-голямо многообразие от артикули на налични цени и цифрови нововъведения. За облекчение на клиентите са планувани и каси за самообслужване – за персонално маркиране на покупките и безконтактно заплащане с банкова карта. Електронни етикети на регалите допълват цифровите нововъведения във веригата.

Обектът на бул. “Македония “ №2 ще бъде отворен за гости на 12 август. Там също ще има каси за самообслужване. Дигиталните усъвършенствания ще обзет и етикетите, които след реконструкцията към този момент ще бъдат електронни.

Инвестицията в обновяването на двата магазина е за близо 8 млн. лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР