Пълна пародия, шменти капели, тотална измама! Това са само част

...
Пълна пародия, шменти капели, тотална измама! Това са само част
Коментари Харесай

„Игри на волята“: Пълна пародия, шменти капели, тотална измама!

Пълна подигравка, шменти шапки, тотална машинация! Това са единствено част от епитетите, с които някогашен член от екипа на " Игри на волята " разказва лъжливите схеми на продукцията, пипе Intrigi.bg.

От няколко седмици насам през профил във Facebook някогашният чиновник прави скандални разкрития за шоуто и нагласените игри. " Никога не съм вярвал, че това предаване е такава подигравка от вътрешната страна ", учуден е Емил Трифонов, който напуща продукцията малко след финала.

Той твърди, че измежду участниците има такива, които получават хонорар и са скъпи за шоуто, по тази причина ги " бутат " напред в игрите. " Дали тези, които желаеха толкоз тя да взе участие в предаването и й заплатиха хонорар, биха позволили да я изгонят още на първия ден ", риторично пита някогашният чиновник, без да загатва имена.

" Ще видите по какъв начин изгубили на елиминационна борба, остават в играта. Ще видите по какъв начин участници напущат БЕЗ елиминационна борба. И по какъв начин бутат няколко индивида доста явно и грозно ", продължава с разкритията Емил.

Той дава и съответен образец за борба, която следва да бъде излъчена. Участниците би трябвало да изровят сандъци, само че напълно съзнателно едните уреди са заровени доста дълбоко – с екскаватор, а другите са на повърхността по този начин, че елементарно да бъдат извадени и да улеснят надпреварата.

Пресметливо се провеждат и самите игри съгласно опциите на участниците – в случай че някой от героите не умее да плува добре, само че би трябвало да остане в шоуто, морската борба ще бъде комфортно изключена.

Всичко това обаче ще стартира да стане доста очевадно за феновете, оставяйки горчив привкус за машинация и шуробаджанащина.



 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР