Пълна листа от кандидати за народни представители представи БСП за

...
Пълна листа от кандидати за народни представители представи БСП за
Коментари Харесай

Атанас Зафиров от Враца: Ще спрем грабежа над българските потребители! /снимки/

Пълна листа от претенденти за народни представители показа Българска социалистическа партия за България пред препълнената зала във Враца. 
“Не просто далавера - в България е обир! Държавата безучастно гледа в профил и в действителност е абдикирала от своите контролни функционалности. Ние от Българска социалистическа партия за България имаме две доста бързи и съответни решения  - таван на цените и закон против спекулата. Все повече европейски страни ползват подобен таван и дават нужното успокоение на своите жители, че ще устоят на рецесията, в България останалите партии изясняват, че не било пазарно и изкривявало свободната самодейност. Ако под свободна самодейност се схваща грабежа който безскрупулни търговци и картели реализират сега над българския консуматор, нищо положително не ни чака, до момента в който не ударим по масата и не спрем този пазарен фундаментализъм. Питат ни постоянно какво ще включва този закон против спекулата? Адекватни ограничения и строги санкции на потвърдените спекуланти. Когато санкцията за сходни дейности сложи под подозрение бъдещето ти изобщо като стопански индивид, мисля доста съществено ще се замислиш дали да  прилагаш сходни способи за бързо замогване ” - това съобщи лидерът на листата Атанас Зафиров и очерта главните цели в акцията на социалистите, както и бъдещата законодателна стратегия на обединението.
“БСП за България има три значими акцента в тази акция и в идващия парламент - първи – да не се въвлича България във войната – мир, дипломация, договаряния и прекъсване на военните дейности. Втори – битка с инфлацията и увеличение на приходите и трети – отбрана на българското семейство, фамилните полезности и на децата. Не бих ги степенувал по значение, само че за мен най-важната вътрешнополитическа задача е безкомпромисна битка с инфлацията, спекулата и грабежа и внезапно повишение  доходите на българските жители! ” сподели в умозаключение Зафиров.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР