Пълна листа от 41 кандидати за общински съветници регистрира ЛЕВИЦАТА!

...
Пълна листа от 41 кандидати за общински съветници регистрира ЛЕВИЦАТА!
Коментари Харесай

С листа - сплав от младежка енергия и опит, ЛЕВИЦАТА! излиза на местните избори в Плевен

Пълна листа от 41 претенденти за общински съветници записва ЛЕВИЦАТА! в Плевен. В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен претендентът на обединението за кмет на Община Плевен Бойко Тодоров сподели, че листата съставлява сплав сред младежка сила и опит, и е извънредно уравновесена.

Той уточни, че междинната възраст на участниците в листата е 42 години, а кандидатурите за локалния парламент са на жители - представители на разнообразни сектори, добре познати в общността си, потвърдили себе си и с високо публично доверие.



Кандидатът за кмет на Плевен от ЛЕВИЦАТА!, Бойко Тодоров открои някои от акцентите в програмата си за предстоящаработа в полза на жителите на Плевен.

Той акцентира, че ЛЕВИЦАТА! слага акцент върху възстановяване на инфраструктурата и цялостната организация на придвижването в Плевен, качеството на въздуха, еднакъв достъп до качествено опазване на здравето, качествено обучение, привличането на вложения, които да върнат младежите в родния им град и да доведат до позитивна демографска смяна.

Също по този начин акцент е и развиването на опциите за всеобщ спорт в общината, развиване на културата и изкуствата, възстановяване на качеството на услугите в обществения бранш.

„ Да си претендент за кмет е позиция, която е огромна отговорност, не всеки може и желае да я поеме “, сподели Тодоров. Той съобщи, че работата на кмета е да бъде ежедневно на горещите точки в града и общината, както и да е деен в контактите си с централната власт.

Пред медиите, Бойко Тодоров благодари за оказаното му доверие от страна на ЛЕВИЦАТА!, в ключително в лицето на водача на Политическа партия АБВ Румен Петков. Пред себе си той сложи високи цели и отговорност за реализирането на ясно дефинирани леви политики в общината.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР