Пълна излагация се оказа избора на звездата на Тутракан -

...
Пълна излагация се оказа избора на звездата на Тутракан -
Коментари Харесай

Тита като жури - тотал щета

Пълна излагация се оказа избора на звездата на Тутракан - Христина Пенчева, по-известна като певицата Тита. Блондинката може да наподобява добре, да е добра певица и да стои красиво на екран, само че мястото й несъмнено не е в журиращия състав на новото музикално предаване в националния ефир, безапелационни са фенове и хора от телевизионните среди.

Реклама
Още с дебюта си предходната вечер в продукцията на Магърдич Халваджиян, от който не се чака друго с изключение на да върти фрагментите си от минали риалита, тя сподели, че мястото й въобще не е там. На първото предаване си пролича, че Тита не е готова за такава стъпка. Освен безпаричен речник, имаше и селски възклицания от рода на " Мале, мале... ", които ги чувахме от самото начало.

По всичко личеше, че русокоската изпитва дискомфорт от мястото, което е заела и колкото и да желае да блесне в нова светлина, получи по-скоро неприятна услуга за самата нея. " За мен е потрес да заставам на тази маса и да правя оценка. Малко ми е неловко по този начин да ги правя оценка ", призна и тя самата нощес. На фона на бръщолевещата най-вече нелепости Софка Маринова, присъединяване на Тита във формата несъмнено няма да бъде запомнено с нещо по-добро.
Реклама
Стартът на шоуто " Звездите в нас " ще бъде запомнен и с нелогичните решения на журито. След представянето на първите четири тима се видя, че по-добрите отпаднаха за сметка на не толкоз мощни фалшификати, каквато беше на тима " Софи Маринова ", в който имаше единствено една добра имитаторка. Вероятно поради журиращата ромска перла, тима мина напред, а да вземем за пример тимовете " Лили Иванова " и " Дуа Липа " бяха много по-добри в представянето си.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР