Пълна институционална деградация. Племето си има вожд и отиват при

...
Пълна институционална деградация. Племето си има вожд и отиват при
Коментари Харесай

Д-р Стойчо Кацаров: Цари пълна институционална деградация

Пълна институционална деградация. Племето си има водач и отиват при него да взема решение нещата. И нищо не се взема решение. Така Стойчо Кацаров разяснява срещата сред премиера Бойко Борисов и здравният министър Кирил Ананиев с представителки на медицинските сестри.
Така разяснява пред bTV срещата сред премиера Бойко Борисов и здравния министър Кирил Ананиев с представителки на медицинските сестри ръководителят на Центъра за отбраната на правата в опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров.

Проблемите се задълбочиха след 2010 година с непрекъсната държавна интервенция в решение на здравните проблеми. И нещата се утежниха. Намесата на страната бе в налагане на нови и нови ограничавания, изясни той.

Добрата здравна система е бизнес. Трябва да гледаме на опазването на здравето като стопанска система, безапелационен е той

От такова опазване на здравето интерес имат политиците. Чрез монопола на здравната каса се упражнява власт на цялата система на опазване на здравето, сподели още доктор Кацаров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР