Palms Carnival, който ни пренася директно в Латинска Америка, продължава

...
Palms Carnival, който ни пренася директно в Латинска Америка, продължава
Коментари Харесай

Palms Carnival продължава до края на април с нова и неповторима програма

Palms Carnival, който ни придвижва непосредствено в Латинска Америка, продължава до края на април с нова и неповторима стратегия. Освен изключителното фюжън меню, което предлага, програмата на събитието ще бъде обогатена с присъединяване на нови звездни реализатори – кубинката Darlin Rodriguez и трио Amor Mio.

През целия месец април гостите на Palms Carnival ще имат опцията да се насладят на осъществяванията на Darlin Rodriguez всеки четвъртък. Известна със своя гласовит глас и завладяващо наличие на сцената, Darlin Rodriguez ще подсигурява, че настроението не напуща рамките на комплекс Palms Royale Sofia. Петъците ще бъдат отдадени на ритмичните звуци на трио Amor Mio, а съботите остават в плена на Весела Морова и Latin Fire Band.

За да може всеки посетител да усети усети, типични за подобен вид карнавал, началник Петър Великов се е погрижил да приготви особено латино фюжън меню, което единствено по себе си е цяло кулинарно странствуване. Той черпи ентусиазъм от културните особености на всяка кухня от Южна Америка, употребявайки висококачествени артикули, импортирани непосредствено от Перу. Сред тях са сиренето Кесо Фреско, лютите чушки Aji Amarillo и Aji Rocoto, авокадо, манго и боровинки. Месото, в това число телешко от Бразилия и Аржентина, добавя ястията, създавайки незабравимо преживяване за всички сетива.

Съчетавайки възхитителна храна, завладяващи осъществявания и топла атмосфера, Palms Carnival дава обещание незабравимо преживяване до края на април. Карнавалът се организира всеки четвъртък, петък и събота в комплекс Palms Royale Sofia, който се намира в Гранд хотел Милениум с начален час 21:00 ч. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР