Palms Bet е спонсор на българските състезатели на Европейското отборно

...
Palms Bet е спонсор на българските състезатели на Европейското отборно
Коментари Харесай

Palms Bet е спонсор на българските състезатели на Европейското отборно първенство по плажен тенис

Palms Bet е спонсор на българските състезатели на Европейското отборно състезание по плажен тенис, което се организира на гръцкия остров Крит от 29 септември до 2 октомври.

Българският тим е показан от осем тенисисти. Те ще вземат участие в конкуренциите на двойки дами и мъже и смесени двойки, където Диана Митева и Стефан Пенков са в ТОП 130. Стефан Пенков и Пламен Фотев са мъжката ни двойка с най-голям ранкинг в света - ТОП 200. При дамите тандемите ни са Диана Митева с Карина Димова и Калина Петкова с Раяна Първанова. Най-доброто класиране на България до в този момент е 6-о място предходната година.

За силата на тазгодишното Европейско състезание приказва и фактът, че при дамите ще вземат участие първите четири в международната класация, а при мъжете - първите девет от ТОП 10 в света.

„ За нас е изключителна привилегия да имаме поддръжката в лицето на Palms Bet, с цел да можем за поредна година да представим България на Европейско състезание. Тази година на шампионата в Гърция участват още 19 страни. Благодаря от името на целия тим за финансовата помощ на компанията и имам вяра, че положителното ни съдействие ще докара до положителни резултати ", съобщи Диана Митева от името на българския тим.

Откриването на шампионата бе в сряда вечер, а надпреварите във всички категории стартират през днешния ден.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР