Палмейрас е първият финалист в тазгодишното издание на турнира Копа

...
Палмейрас е първият финалист в тазгодишното издание на турнира Копа
Коментари Харесай

Ясен е първият финалист за Копа Либертадорес

Палмейрас е първият финалист в тазгодишното издание на шампионата Копа Либертадорес. В напълно бразилски полуфинал Палмейрас измъкна тъждество 1:1 при гостуването си в Бело Оризонте на Атлетико Минейро и след 0:0 в първия мач доближи до разногласието за трофея по правилото за повече голове на непознат терен, което още е в действие в най-престижната клубна конкуренция на Южна Америка.

Чилиецът Едуардо Варгас приближи Атлетико Минейро до финала с гол в 52-рата минута, само че четвърт час по-късно Дуду възвърне равенството, което пък се оказа задоволително на гостите от Сао Пауло за място на финала.

С класирането си за финала Палмейрас получава правото да пази трофея, който завоюва на 31 януари тази година, когато надигра Сантос с 1:0.

По-късно довечера ще стане ясно името и на другия финалист за Копа Либертадорес, като е допустимо да забележим край сред два бразилски клуба. Вторият финалист ще бъде избран сред бразилския Фламенго и еквадорския Барселона Гуякил. След първия мач Фламенго води с 2:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР